Мамину каблучку продала, а на будинок претендує не вона одна: що дісталося Тоні Матвієнко після смерті Ніни

Тоня Матвієнко втратила свою матір 4 місяці тому. Але памʼять про душу української пісні буде вічною. А тому все, що оточувало зірку при житті стало дорогоцінним.

Ніна Митрофанівна Матвієнко до останнього намагалася зробити свій помітний внесок у майбутню перемогу. Зокрема, вона активно гастролювала з іншими артистами та проводила інформаційну політику у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Її смерть була для шанувальників дуже неочікуваною. Ніна Митрофанівна здавалася дуже активною та веселою, і ніяким чином не видавала свого справжнього стану. І лише найближчі родичі знали про те, що в неї онкологія.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Арсен Мірзоян показав, як Тоня Матвієнко виглядає після втрати мами
Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Тоня Матвієнко ледь справлялася зі своїм горем. І тим не менш, їй допомогли клопоти, які були пов’язані з похоронами матері. Так само на поміч прийшла творчість. У пам’ять Ніни Матвієнко зірка записала композицію, яка одразу ж знайшла відгук у аудиторії.

І навіть після своєї смерті Ніна Митрофанівна продовжує допомагати своїй батьківщині. На цей раз уже сімейними цінностями. Нещодавно стало відомо, що Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку своєї матері. Продаж несе суто благодійний характер, адже всі гроші будуть перераховані захисникам на обладнання.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Примітно, що досі невідомо, який спадок Ніна Митрофанівна залишила своїй сім’ї. Будинок, в якому вона жила зі своєю дочкою, зятем та онучкою належить її чоловіку Петру Гончару, адже вони так і не розлучилися, як планували. За останніми даними, родина продовжує там проживати.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Однак, сім’я в будь-якому випадку отримала від Ніни Митрофанівни найцінніше — її спадщину. Тоня Матвієнко активно використовує пісні своєї матері у виступах, адже має неперевершений голос, який так нагадує голос душі української пісні. Почувши її виступи, не залишається жодних сумнівів, що Матвієнко залишила після себе не тільки неймовірні композиції, але й людину, яка їх виконуватиме.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.