Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком йде шукати нове кохання на романтичному шоу

Колишня дружина шоумена та ведучого Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк заінтригувала шанувальників. Блогерка зізналася, що наважилася взяти участь в романтичному шоу.

Новиною Христина поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона повідомила, що візьме участь у романтичному шоу на YouTube Мішеля Сайкалі – Match me. Так, блогерка спробує знайти своє кохання на проєкті.

Христина Горняк продемонструвала весільних халат
Христина Горняк йде шукати нове кохання на романтичному шоу

За її словами, для неї цей досвід виявиться першим, тож вона з нетерпінням чекає на знімання випуску. Серце Христини вільне, тому знаменитість відкрита до нових знайомств та побачень.

Христина Горняк йде шукати нове кохання на романтичному шоу

До речі, ексдружина Остапчука відверто зізналася підписникам, чи взяла б вона участь у відомому проєкті “Холостячка”, аби отримала таку пропозицію. Блогерка припускає, що чоловіки її “знущань” просто не витримали б. Тому, наприкінці додала, що на це шоу поки не збирається.

Христина Горняк йде шукати нове кохання на романтичному шоу

Зазначимо, що нотаріуса в мережі почали дошкуляти повідомленнями, які стосувалися її особистого життя. Зокрема, їй неодноразово дорікали, що у 37 років вона розлучена та не має дітей. Христина ж ставиться до цього абсолютно спокійно. Ба більше, вважає нормою, коли дівчата в цей вік поки не народжували або наважилися народити малюка для себе, без чоловіка та повноцінної родини.

Нагадаємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Раніше блогерка розповідала, чи не жалкує про шлюб з ведучим. За її словами, якби можна відмотати час назад та щось змінити, вона не стала б цього робити. Мовляв, це її життя та досвід. Багато за що є дякувати колишньому, але й разом з тим деяких моментів повторювати у своєму особистому житті не хоче.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.