Полянському з Комковим таке й не снилося: Гросу подарували незвичайну білу сукню – весілля не за горами

Співачка Аліна Гросу, яка близько місяця тому прилетіла зі США, заінтригувала шанувальників відео, на якому позувала перед дзеркалом у білому платті, яке одержала у подарунок.

Перед тим, як приїхати в Україну, співачка Аліна Гросу зізналася у своїх соцмережах, що зустріла у Лос-Анджелесі, де проживала протягом року, нове кохання. Про свого бойфренда артистка докладно розповідати не стала, а повідомила лише, що чоловік допомагав знімати їй один із кліпів. На відео можна побачити, як ніжно вона дивиться у кадр. Річ у тому, що в цей момент камеру було зафіксовано у коханого Гросу на голові. Вже після приїзду в Україну співачка, відповідаючи на запитання у соціальних мережах, повідомила, що між ними “все серйозно”.

Аліна Гросу показала нового бойфренда
Аліна Гросу показала нового бойфренда

А сьогодні, 26 січня, знаменитість оприлюднила у своїх “сториз” відео, на якому красується перед дзеркалом у ефектній білій сукні облягаючого силуету з відкритою спиною та пишними руками. У коментарі Аліна розповідає, що вбрання їй подарували у магазині, де вона була напередодні. Зважаючи на все, ефектна сукня припала до смаку зірці.

 Гросу подарували незвичайну білу сукню
Гросу подарували незвичайну білу сукню

“Сидить топчик”, – написала Гросу.

Щоб продемонструвати образ у всій вроді, співачка покрутилася перед дзеркалом. Окрім білої сукні на ній були масивні черевики на платформі та стійкому підборі аналогічного кольору. Завершили аутфіт гарне укладання та макіяж.

 Гросу подарували незвичайну білу сукню
Гросу подарували незвичайну білу сукню

Можливо, відео побачить і новий коханий Аліни Гросу. Цікаво, що він сказав з приводу образу артистки?

Нагадаємо, що перед тим, як виїхати в США, Гросу пережила важкий розрив зі своїм попереднім коханим – російським актором Романом Полянським, який після початку війни повернувся до Москви. Влітку 2022 року артиста помітили на прем’єрі фільму.

Аліна Гросу з Романом Полянським
Аліна Гросу з Романом Полянським

Також нагадаємо, що Аліна Гросу вже була одружена. Весілля з молодим російським бізнесменом Олександром Комковим відбулося в Італії в 2019 році, проте через рік пара розлучилася. За словами артистки, через зради чоловіка.

Аліна Гросу з Олександром Комковим
Аліна Гросу з Олександром Комковим

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.