Вічно всім незадоволені: Олена Мозгова вибухнула гнівним постом – дісталося всім, крім Пономарьова

Продюсер Олена Мозгова відверто висловлюється у своїх соціальних мережах про все, що її хвилює. Іноді її слова бувають надто різкими, але всі вже давно до цього звикли.

Протягом багатьох років продюсер Олена Мозгова веде сторінку у Facebook, де відверто розповідає про своє життя, ділиться цікавими рецептами, які сама готує вдома для дочки та чоловіка, а також висловлюється на різні злободенні теми.

Олена Мозгова вибухнула гнівним постом
Олена Мозгова вибухнула гнівним постом

Так, напередодні знаменитість оприлюднила гнівний пост, в якому звернулася до всіх диванних критиків. На думку продюсера, люди, які найбільше критикують решту за зовнішній вигляд, виконану роботу та слова, самі, як правило, нічого не роблять. Замість того, щоб щось створювати та допомагати, дивані експерти наводять паніку та всіх звинувачують у зраді. Зазначимо, що коли Олена писала пост, то слів не вибирала.

“Вічно всім незадоволені, як правило, самі ні**ра не вміють і не хочуть робити. Це не їхня місія щось творити, робити, допомагати, об’єднувати, налагоджувати. Вони народитись для критики). Той не так сказавши, цей не так зробив, та не так зодягнулася, ті не так стояти, не так сидіти, то морок, а це відстій…навколо зрада, все пропало…і тільки вони знають як потрібно, як правильно , як патріотично, а як ні…”,- написала Мозгова.

На додаток до своїх слів, Мозгова поставила своє архівне фото з проникливим поглядом, яке, ймовірно, має надати посту відповідного тону.

Олена Мозгова вибухнула гнівним постом
Олена Мозгова вибухнула гнівним постом

Нагадаємо, що Мозгова завжди відкрито говорить про все, що думає. Зокрема, коли в інтерв’ю її колишній чоловік Олександр Пономарьов розповів, що нібито їхній шлюб було зруйновано через регулярні зради Олени, то продюсер, як тільки могла, “ввічливо” його послала.

А сьогодні у мікроблозі знаменитості з’явився ще один цікавий пост.

“Мені прислали одну історію., і питання, як бути.. хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який вас принижує і б’є не можна! Я прожила з таким чоловіком багато років і можу сказати, не відкладайте на завтра свій демарш, тікайте і робіть нове життя, як би це було важко”.

Цікаво, на кого натякає Олена?

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.