Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком: це питання цікавить публіку найбільше

Блогерка Христина Горняк відверто розповіла підписникам, чи поділила спільний будинок з колишнім чоловіком, шоуменом Володимиром Остапчуком. Стосовно цієї теми завжди багато запитань.

Колишня дружина Остапчука Горняк не приховує свого наміру поділити будинок, який вони придбали, бувши у шлюбі. За словами Христини, вона вносила власну частину коштів, і має повне право зазіхати на своє.

Крім того, блогерку обурив вчинок шоумена, який без її відома привів в дім нову дружину Катерину Полтавську. Дівчина тоді демонструвала у своєму блозі, як хазяйнувала. Пара збиралася знести одну зі стін та дещо змінити планування.

Горняк та Остапчук
Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком

Сама ж Христина не раз наголошувала на тому, що хоче поділити будинок мирним шляхом, втім, колишній чоловік, схоже, що на перемовини йти не збирається. До речі, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, чесно відповідаючи на їхні питання, вона знову не залишила без уваги цю тему.

Блогерка каже, що є багато запитань щодо поділу майна з ексчоловіком, проте поки ніяких змін не відбулося. До суду вона не подавала, з нею ніхто не зв’язувався, а в разі новин, пообіцяла неодмінно про все розповісти.

“Багато запитань стосовно нашого спільного будинку з колишнім чоловіком, поки що ніяких змін. До суду я не подавала, зі мною ніхто не зв’язувався, якщо будуть якісь новини, обов’язково з вами поділюсь”, – відповіла Горняк.

Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком

Помітно, що знаменитість не падає духом і наприкінці своєї відповіді жартома додала, що з нею не страшно одружуватися, оскільки не вириває нерухомість зубами.

Нагадуємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Згодом ведучий представив публіці нову кохану Катерину Полтавську, яка на 16 років за нього молодша. Подейкують, що вони живуть в офіційному шлюбі, проте ніхто з них цю інформацію не підтверджував.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.