Дружина Віктора Павліка Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка: “Не питайте”

Знаменита блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова відверто відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою зіркового чоловіка Віктора Павліка. Виявилося, що вони не бачаться.

Катя Репяхова стала впізнаваною на просторах соціальних мережах та у світі шоу-бізнесу від початку стосунків з відомим співаком Віктором Павліком. І хоча пересічні громадяни висловлювали свою негативну думку стосовно цього шлюбу, вона не зважала на хейт та продовжувала будувати своє життя як вважала за потрібне.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катя Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка

Нещодавно артист Віктор Павлік вперше за довгий час показав шанувальникам свою єдину дорослу доньку Христину та онука. Рідні знаменитості вирішили відвідати його концерт у Рівному. Співоче дійство відбулося в одному з готельно-ресторанних комплексів.

Донька та онук Віктора Павліка

Цікаво, але згодом, використавши можливість спілкування з дружиною співака, прихильники у її блозі в соціальній мережі Instagram, поцікавилися, які у неї відносини з донькою чоловіка.

За словами Катерини, вони не бачаться. Зауважує, що вона відповідальна за своїх родичів, з якими 2-річний син Михайло з усіма проводить час. З дочкою коханого блогерка в прекрасних відносинах, але з боку Христини ініціативи на зустрічі з молодшим братом немає ніякої.

Катя Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка

Ба більше, і сам Віктор Павлік не намагається підштовхувати доньку, аби вона мала змогу бачитися з маленьким братиком. Дружина артиста зізнається, що не лізе зі своїми пропозиціями. Щоправда, ініціює зустрічі з бабусею Шурою, мамою чоловіка.

Нагадаємо, Катерина Репяхова стала для Віктора Павліка четвертою дружиною. Пара узаконила свої стосунки шлюбом у 2020 році. Через рік публіка вітала подружжя з народженням їхнього синочка Михайла. Катя відверто розповідала, що дуже мріє бути мамою ще й доньки.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.