44-річна Оля Полякова відверто відповіла, чи готова стати бабусею: “Збирай монатки, Маша. Я тобі зроблю!”

Відома українська артистка Оля Полякова зробила свою маму бабусею у віці 43 років. Чи готова жінка до такої ж долі та чи буде няньчити онуків від старшої доньки?

Суперблондинка українського шоу-бізнесу Оля Полякова досить емоційно відреагувала на питання щодо можливої вагітності своєї старшої доньки. Зірка впевнена, що 18-річна Маша не планує так рано робити з неї бабусю. Своїми думками співачка поділилася під час інтерв’ю для YouTube-каналу “Слава+”.

Оля Полякова зізналася, чи няньчити онуків
Оля Полякова зізналася, чи няньчити онуків

Ведучий запитав у зірки про плани її дорослої донечки. Проте, запитання про народження онуки чи онука викликали в Олі цілий фонтан емоції. Вона запевнила, що поки не готова до такого “статусу”, а Маша поки не збирається народжувати, адже й сама досить молода.

“Це тупість. Моя дитина не збирається робити з мене бабусю, а якщо збирається, то “Збирай монатки, Маша. Ніякої квартири ти в Бостоні”, – емоційно відреагувала виконавиця.

Оля Полякова зізналася, чи готова стати бабусею
Оля Полякова зізналася, чи готова стати бабусею

А ось Маша вже встигла приміряти “вагітний” животик. В TikTok дівчини з’явилося відео, де вона позує гладячи животик, зроблений за допомогою фільтрів додатка.

@mashapolyakova1

#viral

♬ som original – sᴏᴜɴᴅ ʟɪʀʏᴄs 085 🎼

Нагадаємо, що свою першу дитину Оля Полякова народила у віці 25 років, від коханого чоловіка Вадима Буряковського. Тим самим, зробивши зі своєї мами бабусю, коли їй було лише 43 роки. Обранець старший за Полякову на 16 років, й пара у шлюбі вже 20 років. Окрім старшої доньки Маші, вони спільно виховують молодшу донечку Алісу.

Полякова зізналася, чи готова няньчити онуків
Полякова зізналася, чи готова няньчити онуків

Влітку 2023 року подружжя відправили Машу навчатися за кордон. Проте, музичний коледж Англії не вразив дівчину та незабаром, вона повернулася до України. Полякова повідомила, що взимку поїде за океан, до США, щоб продовжити своє навчання. Маша зізналася, що вступила до Berklee College of Music, ще й з дуже гарною знижкою.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.