Заради неї був готовий покинути все, але не стерпів лиш одного: скандальна історія кохання Дана Балана

Тривалий час Дан Балан мовчав про те, що відбувається в його особистому житті. Власне, навіть зараз він не надто охоче про це розповідає, але піар-компанія також дала свої плоди.

Зважаючи на пісні та кліпи Дана Балана важко повірити, що він ніколи не мав настільки сильного почуття до жінки, що не прийняв рішення взяти її в дружини. І хоча за офіційною версією, зірка ніколи не був одруженим, молдавська преса неодноразово ділилася своїми здогадками на рахунок справжнього стану справ.

Що відомо про сина Дана Балана
Молдавські журналісти розповіли про колишню дружину Дана Балана

Так, пліткували, що насправді молдавський мачо перебував у шлюбі протягом 5 років. Мовляв, його обраницею стала румунська модель, яка в невдовзі народила йому сина.

Молдавські журналісти розповіли про колишню дружину Дана Балана

І про неї не було чутно абсолютно нічого, аж допоки не з’явилася Христина Руссу. Коли артист перебував у стосунках з подругою своєї рідної сестри, до журналістів потрапила інформація про те, що нібито кохана зірки через свої ревнощі вирішила зробити немислиме.

Дізнавшись про це, Дан Балан покинув концертний тур та рушив до Ізраїлю, де все і сталося. Христина одразу ж дала спростування даній новині, після чого з’явилася нова інформація: нібито насправді це сталося не з Руссу, а з колишньою дружиною дана, яка після розлучення переїхала до Тель-Авіву.

Мовляв, розрив стався саме через її небажання приймати дійсність: гастролі та фанатки не давали спокою обраниці зірки, що в результаті привело до погіршення стосунків. Але після новини про трагедію, Балан все покинув та кинувся до своєї колишньої. Ці дані нібито потрапили до преси від інсайдерів, але ніхто та ніколи так і не підтвердив новини.

Натомість якось давав ексклюзивний коментар, в якому заявив, що ніколи не був одруженим, але дуже позитивно ставиться до шлюбу і сподівається, що колись в його житті з’явиться жінка, яка надихне його змусить рухатися вперед, що і стало основним критерієм для нього як для вибору супутниці по життю. Що з цього правда, а що ні залишається загадкою, адже часто зірки залишають все сердечне лише для себе.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.