Заради неї навіть розлучатися не збирався: Мірзоян розповів, чому не поставився до Тоні Матвієнко серйозно

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян багато років проживає у шлюбі зі своєю колегою Тонею Матвієнко, але їхня історія стосунків відрізняється.

Коли Тоня Матвієнко давала інтерв’ю Славі Дьоміну, то почула вельми неприємну для себе інформацію. Журналіст заявив, що у її чоловіка вже закріпилася слава у шоу-бізнесі, як у того, хто не може встояти перед красою інших дівчат.

І хоча співачка спочатку розгубилася, згодом дала зрозуміти, що подібні шутки не вірить. Було помітно, що журналісту все ж таки вдалося зіпсувати її настрій.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з Тонею Матвієнко

Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці
Арсен Мірзоян розповів про стосунки з Тонею Матвієнко

Втім, сама історія кохання виконавців не може претендувати на звання найкрасивішої чи найінтригуючої. Коли майбутня пара лише познайомилася, у Арсена Мірзояна вже була сім’я. Чоловік виховував разом з дружиною двох синів. Про його талант знали лише місцеві, але також знали, що він має усі шанси виграти в шоу. Як ніяк чоловік володів прекрасним вокалом та смаком.

Іскру між Тонею та Арсеном навіть аудиторія побачила одразу. Але сам співак тривалий час чинив супротив почуттям. Лише пізніше він зізнався, що попри сильні емоції, які в нього викликала понять, Тоня, він намагався мислити розсудливо, і розумів, що інтрижка та пристрасть можуть пройти, а сім’ю йому ніхто не поверне.

Мірзоян навіть не приховував, що спочатку до цього роману поставився з обережністю і все ж таки думав, що він зійде нанівець. Але вже через рік після активного гаструлювання разом з Матвієнко було очевидно, що їхня історія тільки починається. Саме після цього виконавець прийняв рішення, що настала пора поговорити з дружиною та повідомити їй про те, що в неї вже давно з’явилася конкурентка, і заради неї Арсен йде з родини.

Мірзоян також ніколи не приховував, що дружина до кінця йому не пробачила зраду. Навіть зараз він відчуває образу, якою просочене їхнє спілкування. І хоча жінка вже давно налагодило своє особисте життя та відпустила виконавця, між ними досі стоїть Тоня Матвієнко, адюльтер та непросте минуле.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.