Меладзе кусає лікті: 41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням – справжня Віра повертається

Співачка Віра Брежнєва після розставання з Костянтином Меладзе повернулася до колишнього образу і навіть одягла дороге кільце, яке отримала в подарунок від колишнього чоловіка.

Після 40 років співачка Віра Брежнєва вирішила, що хоче бути “справжньою” і перестала користуватися фільтрами у своєму телефоні. Шанувальники артистки вперше побачили її натуральну – з усіма зморшками, не завжди причесану. З того часу в мікроблозі артистки стали з’являтися лише “чесні” фото. Багато хто вже й забув, як виглядала Брежнєва раніше. Проте, днями співачка знову повернулася до свого старого образу і здалася перед публікою у всій красі.

41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням
41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням

Так, у Instagram колишньої солістки “ВІА-Гри” з’явилося відео, на якому 41-річна Брежнєва позувала в ефектній чорній сукні з відкритими плечима, декорованим пір’ям. Сидячи перед дзеркалом Вара наводила красу перед тим, як вирушить до публіки. Підкресливши вилиці світлими рум’янами і освіживши губи прозорою помадою, артистка провела пензлем по лінії декольте і відправивши повітряний поцілунок і грайливо посміхнулася на камеру.

До речі, крім красивого макіяжу Брежнєва вразила елегантною зачіскою та прикрасами. На пальці можна було помітити дорогу каблучку з діамантами у вигляді змії від відомого італійського бренду Bulgari, яку вона отримала в подарунок на річницю весілля від свого ексчоловіка продюсера Костянтина Меладзе. На той момент (2021 рік) вартість прикраси становила 24 тисячі доларів.

41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням
41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням

Співачка писала у коментарях, що того дня була дуже щасливою, проте тоді вона навіть не здогадувалася, що через півтора року все в її житті кардинально зміниться.

“Роблячи це фото вчора вранці просто у хорошому настрої я ще не знала, що чоловік зробить мені сюрприз і ввечері, після двох перельотів, я опинюся в його обіймах, ми святкуватимемо наше свято разом і я буду абсолютно щасливою. Любов урятує світ”,- писала тоді Віра.

41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням
41-річна Брежнєва приголомшила кардинальним перетворенням

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.