29-річна Катерина Репяхова розсекретила ім’я майбутньої доньки від Віктора Павліка: “Чоловік не хоче”

29-річна дружина Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова не так давно народила первістка, однак вже мріє про другу дитину. Дівчина поділилась, яке ім'я припало їй до душі для майбутньої донечки

Молода обраниця відомого українського виконавця Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова неодноразово розповідала своїм шанувальникам в Instagram, що мріє стати мамою двох або навіть трьох дітей. Влітку 2021 року Репяхова народила первістка від 58-річного Віктора Павліка, а для музиканта маленький Михасик став четвертою дитиною. Нещодавно сім’я відсвяткувала другий день народження сина, однак Катерина вже мріє про народження доньки, адже як заявляла раніше у фотоблозі – хоче, щоб у дітей була невелика різниця у віці.

Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім'я майбутньої доньки
Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім’я майбутньої доньки

Катерина Репяхова про другу дитину

У своїх соцмережах Репяхова часто спілкується з фоловерами у форматі питання-відповідь. Як виявилось, користувачів Мережі неабияк турбує питання про другу вагітність Катерини. Блогерка відверто відповіла, що здивована такою кількістю запитань. За словами Репяхової, зірковий чоловік поки не готовий стати батьком вп’яте.

“Кожне друге питання про вагітність. Спеціально не плануємо, а там як буде. Поки багато моєї уваги потребує Міша. І чоловік не сильно готовий до другої дитини”, – коментувала блогерка.

Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім'я майбутньої доньки
Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім’я майбутньої доньки

Катерина Репяхова про ім’я для майбутньої дитини

Попри вагання Віктора Павліка, питання другої дитини в родині все-таки підіймається. Молода дружина співака вже обирає ім’я для донечки. Нещодавно Репяхова відповіла на прохання шанувальників та розсекретила, як назвала б доньку.

“Любов, Любаша, Люба – найкрасивіше для мене ім’я (але чоловік не хоче)”, – написала Катерина в Insta-storie.

Як виявилось, цього разу вподобання у подружжя не збіглись, проте їм вдалось знайти компроміс:

“Тому буде Саша, теж люблю це ім’я” – в кінці додала дівчина.

Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім'я майбутньої доньки
Молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім’я майбутньої доньки

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.