Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка Узелкова: “Спочатку я хотіла”

Знаменита українська спортсменка Марина Боржемська вперше розповіла, чи збирається піти на весілля свого колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова.

Ні для кого не секрет, що Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков пережили дуже складне розставання. Розлучення було дуже неоднозначним, адже було наповнено скандалами, болем, непростим минулим, і при цьому щирими почуттями.

Так, боксер звинувачував свою колишню дружину у тому, що вона нібито погано впливає на його спілкування з дітьми. Мовляв, на говорює на батька і тому спадкоємці не хочуть з ним говорити. Марина, не бажаючи публічності, була вимушена поступитися своїм принципом та зв’язалася з пресою, давши офіційну відповідь. За її словами, діти самі не хотіли спілкуватися з татом, і їй доводилося робити усе, щоб налагодити їхній діалог. І тим не менш, в неї все одно це не вийшло. Марина стверджувала, що імовірно події тієї ночі, коли пара розійшлася, сильно вплинули і на малюків, в результаті чого вони змінили своє ставлення до батька.

Тим часом сам В’ячеслав Узелков неодноразово говорив про те, що досі кохає колишню дружину. Про це він заявляв в пресі, і про це відкрито говорив на телебаченні. Було важко пов’язати його бажання оскандалити колишню дружину, і так само її повернути.

Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка

Розлучена Марина Боржемська чесно розповіла, чи спілкується В'ячеслав Узелков з дітьми
Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка

Але Узелков все ж таки вдалося позбавитися від любовної хвороби, і 2022-го він повідомив про те, що збирається одружуватися. Нарешті спортсмен знайшов своє щастя.

Нещодавно його колишня дружина відповіла на питання, чи збирається вона прийти на його весілля. Як ніяк, в них спільні діти, велике минуле, але так само непрості взаємини, які ніби балансують над прірвою.

“У нашому союзі обидва не хочуть (спілкуватися Прим. Ред.). Спочатку я хотіла, але потім зважила, що мені це не потрібно. Якщо людина не тягнеться й не хоче нормальних стосунків, і я не буду на цьому наголошувати чи запрошувати товаришувати зі мною, із дітьми проводити час. Діти разом зі мною постійно. Ніхто не запрошує їх кудись сходити, провести з ними час, вони завжди готові. Раніше були, а зараз уже не хочуть цього”

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?