Близькість за кулісами: колишня Андрія Данилка розповіла про їхні стосунки через 20 років після розставання

Особисте життя відомого українського виконавця Андрія Данилка завжди викликало багато питань у преси та бентежило аудиторію. І лише через 20 років з'явилися деякі його деталі.

Андрію Данилко впродовж 30 років вдавалося настільки успішно приховувати правду про своє особисте життя, що свого часу йому приписували навіть нетрадиційну орієнтацію, адже зірка не показав публіці жодної своєї обраниці.

В результаті його добрий друг Ель Кравчук навіть наважився на маленьку диверсію: чоловік опублікував у своєму блозі кадри, на яких Андрій Данилко цілується з Інною Білоконь в губи. Фотографія зробила немало шуму, спрацювала як сильний піар, але також викликала масу запитань, адже акторка заміжня. Згодом Кравчук зізнався, що пішов на це заради того, аби розібратися з дивною репутацією свого товариша, яка будувалася на його стосунках з жінками.

Радмила Щоголева розповіла про близькість між нею та Андрієм Данилком

Андрій Данилко потрапив у скандал через концерт за кордоном
Радмила Щоголева розповіла про близькість між нею та Андрієм Данилком

І лише через 20 років після фактичного розставання з любою йому жінкою стало відомо, що все ж таки спроба побудувати кохання артист мав. Так, його колишня партнер Людмила Щоголева прийшла на шоу “Не бреши мені”, і зізналася, що в неї була близькість з артистом.

Однак, все закінчилося не так поетично. Хоча вони змогли стати друзями, і навіть більше, ніж друзями, в якийсь момент акторка зрозуміла, що не витягує гастролі ні морально, ні фізично. Вона обговорила дане питання з концертним директором.

Сталося це після того, як один з членів колективу помер. А після цього зібрала свої речі та покинула своїх колег. З Андрієм Данилком вона навмисно не попрощалася. Як виправдання акторка зазначила, що у той момент він спав, і вона не хотіла його чіпати.

Радмила Щоголева розповіла про близькість між нею та Андрієм Данилком

Але артист дану новину та вчинок сприйняв боляче. Після цього їхнє спілкування просто обірвалося. Пізніше їм все ж таки вдалося поговорити. Діалог був спокійним та полишеним будь-яких образ. І хоча Данилко вибачив колишню, відновити стосунки їм не вдалося.

Примітно, що ведучі шоу не повірили, нібито їхні взаємини не зайшли далі, і поділилися аналізом розповіді Щоголевої.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?