Перетворилася на “леді”: Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням – зірки у захваті, крім Кацуріна

Надя Дорофєєва постала у дуже несподіваному образі. Її давно не бачили в такій сукні з укладанням та яскравим макіяжем. Як відреагували колеги та що сказав на це чоловік?

Співачка Надя Дорофєєва завжди вирізнялася серед зіркових колег своїм неординарним стилем в одязі. Причому як на сцені, так і в повсякденному житті. У гардеробі знаменитості присутні виключно гарячі тренди. Так, останнім часом артистка вважає за краще носити комфортний одяг, проте напередодні Дорофєєва вирішила кардинально змінитись і постала перед публікою в образі “леді”.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням
Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

У мікроблозі знаменитості з’явилися кадри з її останньої фотосесії, де Надя вперше за довгий час позувала у дуже сміливій сукні з пікантним розрізом. Доповнили образ укладання з ефектом мокрого волосся та яскравий макіяж з червоною помадою.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням
Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

“Дівчата, а пам’ятаєте, ми раніше ходили на підборах?)”,- поцікавилася Дорофєєва.

Далі вона згадала, як сама на всіх громадських заходах з’являлася виключно на підборах. Єдине, що могло цьому перешкодити – це серйозна травма ноги, наприклад, перелом. І хоча співачка вже давно більше цінує зручність та комфорт, іноді їй хочеться побути “леді”.

“Бо це якийсь миттєвий ефект перетворення. І всі такі одразу – огооо, вааау! Ось на фотосесії я прям кайфанула, а ще більше кайфанула, коли після зняла все це і надягла свої улюблені комфортні речі. Ось вам і трансформація жіночності))”, – написала Надія.

До речі, реакція на нові фото співачки була точнісінько, як вона й передбачала. Першими висловили своє “ах” зіркові колеги – Богдан Беспалов, Женя Кіт, Юлія Саніна, Ганна Тринчер, Ірина Монатик та багато інших. Свої “лайки” залишили Потап, Катя Осадча, Віра Брежнєва, Леся Нікітюк та дружина Остапчука Катя Полтавська.

Відреагував і чоловік Дорофєєвої – блогер та ресторатор Михайло Кацурін. У коментарі він емоційно дав зрозуміти, що в “захваті” від цього щодня, на що фанати відповіли, що йому дуже пощастило.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням
Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

А що скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.