Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж: після 40 нарешті відчує це щастя

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко поділилася з шанувальниками радісною новиною. Коханий зробив їй пропозицію руки та серця. День народження акторки пройшов незабутньо.

Стало відомо, що комедійна актриса вперше виходить заміж. Так, на своєму YouTube-каналі вона опублікувала щасливі кадри, як її коханий, музикант Кирило Попович їй освідчився. Це сталося 25 січня на 41-й день народження гумористки.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж

Пара романтично вечеряла при свічках. У Вікторії й в думках не було, що буде відбуватися далі. Кирило продумав все заздалегідь. Кімната була прикрашена свічками та квітами. Тож, ставши на одне коліно, діставши каблучку, він запропонував коханій стати його дружиною. Зірка не стримала свого здивування та неабиякої радості. Своїми смішними танцями та криками вона показала, що погодилася.

Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж

Фани знаменитості емоційно відреагували на новину. В коментарях під відео вони почали вітати улюбленицю із заручинами, засипавши пару приємними побажаннями. Варто зазначити, що акторка довго тримала особисте життя під сімома замками. Однак у 2023 році вона з бойфрендом створила власний гурт “METELyK”, а потім вони представили романтичну пісню та кліп.

Можна сказати, що фактично вперше підтвердити свої стосунки з Кирилом Поповичем, гумористка Вікторія Булітко змогла, коли оголосила про заручини. Так, для неї цей шлюб виявиться першим, тому на прояві щирих емоцій вона себе не стримувала.

Нагадуємо, у 2020 році знаменитість повідомляла, що має хлопця з IT-сфери, стосунки з яким тривали вже 5 років. Тепер закохані вийшли на новий рівень та готові до того, аби узаконити відносини вузлами шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.