Стала мамою і вже не вагітна: Надя Дорофєєва приховала правду про поповнення в своєму житті до Кацуріна

Відома українська співачка Надя Дорофєєва, попри своє небажання народити, вже є матір'ю дитини. Виявилося, що знаменитість з Євгеном Фешаком хрестила малюка.

Шанувальники співачки вже неодноразово підозрювали її у вагітності. Втім, кожного разу вона спростовувала всі плітки, переконуючи що не при надії. Спочатку Дорофєєва висловлювалася, що не наважується народити через завантажені робочі будні та стреси. Згодом зі сміхом відреагувала на припущення спадкової відьми Марії Тихої стосовно народження її дитини у 2024 році.

Так, Надя Дорофєєва усіляко натякає, що не збирається поки ставати матір’ю, проте з теплотою та любов’ю ставиться до двох спадкоємців чоловіка – доньки Олександри та сина Івана.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва приховала правду про поповнення в своєму житті до Кацуріна

Нещодавно стало відомо, що артистка таки є матір’ю. Вона з продюсером Євгеном Фешаком хрестила сина ведучої “Люкс ФМ” Василіси. Про це розповів сам Євгеній в інтерв’ю Люкс ФМ.

За словами продюсера, він не знає, яка насправді Надя хрещена, адже вони дуже рідко бачаться. Згадує період, коли з нею та її колишнім чоловіком, співаком Володимиром Дантесом часто бачилися. Колишнє подружжя та Євген Фешак жили в одному селі, а потім вони переїхала з нього.

Надя Дорофєєва приховала правду про поповнення в своєму житті до Кацуріна

Нагадуємо, 26 січня Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показали, який сюрприз підготували доньці чоловіка. Того дня Олександрі виповнилося 8 років. З цієї нагоди пара влаштувала дівчинці дитячу вечірку. Спочатку вони навідалися до школи, де навчається Саша, а вже вдома на неї чекало продовження свята.

Квартира зіркового подружжя була облаштована великою кількістю кульок, танцмайданчиком і приставкою для ігор. На святкуванні розважав дітей ще й ведучий. Дівчинка була дуже щасливою та задоволеною.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?