Американська екс-наречена Володимира Кличка розповіла про 9-річну Євдокію: схожа на маму, а зростом – в тата

Колишня кохана всесвітньо відомого українського боксера Володимира Кличка Гейден Панеттієрі дала ексклюзивний коментар на рахунок своєї дочки.

За стосунками відомого українського боксера Володимира Кличка та американською акторкою Гейден Панеттієрі спостерігав увесь світ. Однак, від заручин пара не прийшла до офіційного розпису чи вінчання. І тим не менш, в результаті їхнього кохання на світ з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Євдокія. Після розставання маленька красуня залишилася з батьком. Володимир привіз її в Україну та залучив до її виховання свою матір.

До 24 лютого родина проживала в Києві. Але пізніше дитину довелося евакуювати. Куди саме досі невідомо. Тим часом вперше наважилася заговорити про те, що відмовилася від опікунства не за власним бажанням. Мовляв, чоловік скористався її вразливим станом та вмовив її підписати папери, які вона б ніколи не підписала будучи адекватною.

Колишня наречена Володимира Кличка розповіла про їхню спільну дочку Євдокію

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Колишня наречена Володимира Кличка розповіла про їхню спільну дочку Євдокію

Попри складну ситуацію з дочкою Гейден продовжила налагоджувати особисте життя, зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом, і навіть потрапила у декілька скандальних ситуацій. Окрім того, дівчина поховала свого молодшого брата, який також займався акторської діяльністю. І врешті-решт, вона змогла побачитися зі спадкоємицею, про що розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Свою дочку жінка дуже любить, хочу бачитися з нею частіше, і зізнається, що вона росте її копією.

Володимир Кличко разом із донечкою
Колишня наречена Володимира Кличка розповіла про їхню спільну дочку Євдокію

“Коли я була вагітна, я проводила кожну годину не на знімальному майданчику, а в басейні на задньому дворі. Вона народилася з любов’ю до води”, – поділилася акторка.

Також Євдокія, як і її мама, полюбляє верхову їзду. Коли Панеттьєрі зустрічається з донькою, вони часто прогулюються на конях і плавають у басейні.

Володимир Кличко тим часом продовжує вести закритий образ життя, не показує свою спадкоємицю журналістам і не розповідає пресі про те, що відбувається всередині родини.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?