Настя Каменських з новим чоловіком насолоджується життям в іншій країні: блогер відкрив таємниці артистки

Український блогер Богдан Беспалов викрив нові таємниці співачки Насті Каменських стосовно її особистого життя. Зірка має інші стосунки й нині живе в Іспанії з коханим.

Вже майже рік знаменита артистка бореться з чутками про розлучення з чоловіком Потапом. А мастила до вогню додає блогер Богдан Беспалов з розповідями нових пліток, які йому доповідають його “кошенята”.

Так, саме він породив невпинні розмови в Мережі про розлучення зіркового подружжя. 31 березня на YouTube-каналі Беспалова вийшов перший випуск з обговоренням цієї теми. Ще тоді він заявив, що пара не живе разом та перебуває на стадії розлучення. Причина цього – неодноразові зради чоловіка.

Хрещена мати Насті Каменських розповіла правду
Блогер відкрив таємниці артистки Насті Каменських

Нещодавно він поділився новою інформацією, яка йому відома. За словами Богдана, співачка з іншим чоловіком живе в Іспанії, тому у неї зараз все добре. Висловився, все що можна було взяти з Потапа, артистка взяла. Тепер нарешті вона насолоджується життям.

Також розсекретив, що новий обранець зірки є заможним чоловіком. Він із задоволенням вкладається в розвиток її співочої кар’єри, яку вона хоче будувати в Іспанії. Канали інформації Беспалова повідомляють, що Каменських планує покинути Україну, але виступати під українським прапором, часто приїжджати додому, знімати контент та робити вигляд, що є справжньою українкою.

Блогер відкрив таємниці артистки Насті Каменських

Нагадаємо, Настя Каменських у розмові з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком знову відповіла на чутки про розлучення з чоловіком Потапом. Артистка заперечила цю інформацію. Вона намагалася запевнити, що у їхніх стосунках все відмінно. Де ж таки правда, публіці поки залишається тільки здогадуватися, вирішуючи, кому вірити.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?