“Співала в опері Кармен”: колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як зірка зачинив її вдома

Неодноразово колишня дружина знаменитого українського виконавця Михайла Хоми Ярослава розповідала про те, як мріяла побудувати музичну кар'єру.

Ще 10 років тому Дзідзьо був глибоко сімейною людиною. Якщо його дружина і з’являлася на камерах перед камерою, лише для того, щоб повідомити про своє небажання вести зірковий спосіб життя. Мовляв, хоче присвятити себе будинку та родині. Втім, це було неправда.

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

Славія розповіла, чому у них із Дзідзьо не було дітей
Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

Виконавиця неодноразово намагалася потрапити на різноманітні кастинги, і була вимушена боротися не тільки проти долі та жорстких суддів, але й проти свого власного чоловіка, який не хотів конкуренції всередині сім’ї.

Лише згодом Ярослава зізнається журналістам, що дуже хотіла стати співачкою, але на заваді ставав Михайло. Мовляв, не могла реалізуватися ні в кар’єрі, ні в родині, так як про поповнення він також не надто мріяв.

В результаті все дійшло просто до розлучення. Незабаром Михайло сам заговорив на всю Україну про те, що прийняв рішення розійтися зі своєю дружиною. Вона тим часом почала знімати кліпи та розповідати про все, що пережила у цьому союзі.

Скільки насправді років колишній дружині Дзідзьо
Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома

І лише нещодавно дівчина зізналася, що пов’язала своє життя з музикою ще в дитинстві. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео ролик, в якому розповіла, як в 12 років виступала у театрі в опері “Кармен”.

Саме там вона заробила свої найперші гроші, і судячи з усього вже не збиралася йти іншим шляхом.

Зараз між колишніми закоханими доволі гармонійні стосунки. Ярослава неодноразово розповідала, що Михайло допомагає їй впоратися з викликами шоу-бізнесу, і зараз їхні взаємини як ніколи мирні та спокійні.

Ба більше, обидва вже активно налагоджують особисте життя. У Славії є таємничий коханець, і так само Михайло натякнув, що не живе сам.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.