Співачка, візажистка та ще одна “творча особистість”: ким були і є кохані жінки Мурата Налчаджиоглу

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу за останні 6 місяців встиг одружитися, розлучитися і знову по вуха закохається. Ким були і є всі його "кохані" жінки.

Життя 46-річного турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу, який завдяки шлюбу зі співачкою Ані Лорак опинився в Україні, останнім часом б’є ключем. Не встигнувши одружиться зі своєю новою коханою – українською візажисткою Лілією Реус, з якою зустрічався понад два роки, бізнесмен через чотири місяці розлучився і вже зустрів нове кохання.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Обранкою турецького красеня стала 29-річна українська блогерка Анастасія Foxy 31. Їхній роман розгорівся під час недавнього відпочинку в ОАЕ і, зважаючи на все, розвивається дуже стрімко. Нова кохана Налчаджиоглу вже офіційно представлена його близьким родичам та підписникам. Зазначимо, що особистість дівчини викликала велику цікавість. Багато хто хоче познайомитися з нею ближче.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена

Так, напередодні Анастасія вирішила відповісти у своєму мікроблозі на всі запитання, які  цікавлять її аудиторію. Одна з підписниц поцікавилася, ким вона працює. У коментарі кохана колишнього чоловіка Лорак написала, що визначення “робота” для неї “складне розуміння”, оскільки вона “творча особистість” і вважає за краще працювати тільки тоді, коли їй захочеться, а так вона “підробляє моделлю”.

Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу
Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу

І взагалі Анастасія Foxy 31 вважає, що: “Головне не являти собою того, ким ти не є!”.

Також нова обраниця колишнього чоловіка Лорак та Реус зізналася, що вона вже встигла полюбити Мурата.

“Інакше я б не була з цією людиною”, – написала Настя Foxy 31.

Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу
Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу

Свої уявлення “серйозних відносин” кохана Налчаджиоглу описала так: перш за все це повага. Потім спільні бажання, цілі, комфорт та взаєморозуміння. Головне для Анастасії відчувати поряд себе з людиною гармонійно.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу

“Це щось духовне та щоденна велика робота над собою”.

Напевно, цим зараз і займається Анастасія.

Нагадаємо, що раніше в Мережі активно обговорювали зовнішню схожість першої дружини Мурата Налчаджиоглу співачки Ані Лорак із його другою дружиною візажисткою Лілією Реус. Багато хто вважав, що дівчата дуже схожі. Цікаво, а що скажуть шанувальники про його третю кохану – духовну особистість Анастасію Foxy 31?

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.