Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи знайома з його колишньою дружиною Реус: “Я не ревную”

Нова дівчина українсько-турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи знайома з його другою колишньою дружиною Лілією Реус. Усі деталі в статті.

Ще влітку минулого року Мурату та його нові дружині Лілії активно бажали щастя в сімейному житті. Пара нарешті побралася та вирушила у медовий місяць. Хоча заручини відбулися ще 2021-го, події в країні заплутали плани. І все ж таки торжество було пишним та багатим.

Але усі докладені зусилля жодним чином не вплинули на якість даного союзу, адже вже через декілька місяців стало відомо про розлучення.Саме колишньому чоловіку Ані Лорак вдалося побити рекорд Аліни Гросу короткотривалості шлюбу. Якщо співачка подала на розлучення через півроку після розпису, то наша пара вже через пару місяців. Втім, залишається вирогідність того, що насправді молоді люди стали чоловіком та дружиною набагато раніше, а пізніше всього лиш відіграли весілля.

Нова дівчина Налчаджиоглу розповіла, чи знайома з Лілією Реус

Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу
Нова дівчина Налчаджиоглу розповіла, чи знайома з Лілією Реус

І хоча з моменту їхнього розставання пройшло не так багато часу, а у Мурата вже є нова кохана. Вона постійно світиться на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і вже активно розвиває свій власний блог, де відповідає на цікаві для користувачів питання. Зокрема, в неї нещодавно було опитування, в ході якого дівчина зізналася, чи була знайомою з Лілією Реус.

Все ж таки підписники Мурата здогадуються, що дівчина увесь цей час могла бути поруч, і скористалася нагодою.

Нова дівчина Налчаджиоглу розповіла, чи знайома з Лілією Реус

“Не все, що вам транслюють є правдою. Я її не знаю, та й у принципі, навіщо? У моєму оточенні гідні люди, з правильними цінностями, поглядами та способом життя. Важливо бути, а не здаватися!” – відповіла вона.

Далі Анастасії написали, що нормальну дівчину така поведінка чоловіка мала б насторожувати. Втім, героїня нашої статті відреагувала доволі незвичайним чином, заявивши, що в усіх абсолютно різні погляди та поняття, а також рамки, за які вони можуть виходити. Таким чином вона дала зрозуміти, що для неї ця поведінка не є підозрілою чи як то кажуть “дзвіночком”.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.