Живуть у шлюбі, а прізвища різні? Катерина Полтавська показала, як ставиться до слави шоумена Остапчука

Дружина українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, чи взяла прізвище чоловіка. Невже дещо скандальна слава зірки вплинула на рішення?

Мережею ширяться чутки, що ведучий встиг одружитися втретє. Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк він здивував публіку, оскільки представив дівчину, молодшу за нього на 16 років. Катерина Полтавська розповідала, що не слідкувала за життям зірки, тому не знала про його скандальну славу.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Катерина Полтавська показала, як ставиться до слави шоумена Остапчука

З початку стосунків із медійним чоловіком життя молодої дівчини Катерини неабияк змінилося. Вона стала впізнаваною особистістю, ділиться своїм життям у блозі в соціальній мережі Instagram, а також на свій 23-річний вік займається власним бізнесом. 20 січня Полтавська відкрила двері своєї студії краси, в якій надаються послуги масажів та лазерної епіляції.

До слова, нещодавно, відверто відповідаючи на питання від підписників Instagram-блогу, Катерина Полтавська розповіла, чи насправді салон належить їй особисто. Вона прикріпила знімок з екрана, на якому показано відкриття ФОП на її ім’я. І що цікаво, у шлюбі з Володимиром Остапчуком вона залишила своє прізвище.

Катерина Полтавська показала, як ставиться до слави шоумена Остапчука

Остапчук та Полтавська не спростовують пліток в Мережі про їхній шлюб. Та й самі усіляко натякали, що живуть в офіційному союзі. Коли шоумен давав інтерв’ю колезі та другу Анатолію Анатолічу, то сказав, що найкращий день у 2023 році пов’язаний саме з його коханою. Фани відразу здогадалися, що йдеться саме про узаконення відносин.

Нагадуємо, Катерина Полтавська відповіла, чи не боїться, що чоловік може її покинути, як це було з його колишніми. За словами дівчини, вона сама може піти, якщо щось буде глобально не влаштовувати. Додала, що не перебуває в положенні “останнього шансу”.

Схожі статті

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.