Дружина Анатолія Анатоліча Юлія Бойко показала їхні фото з весілля: молоді, красиві і з дивними зачісками

Зіркове подружжя Анатолій Анатоліч та Юлія Бойко разом вже понад 14 років. Днями дружина шоумена поділилась з шанувальниками архівними знімками з їхнього весілля

Шоумен Анатолій Анатоліч та його дружина, піарниця Юла познайомились у 2009 році завдяки спільним друзям зі Студії “Квартал 95”. Як раніше розповідав телеведучий, тоді його майбутня дружина працювала піарницею “Кварталу”. Актори Студії разом із Юлою відвідали дискотеку від радіостанції “Хіт ФМ”, де Анатолій Анатоліч був ведучим. На цьому заході вони й познайомились. Проте написали одне одному у соцмережах лиш через кілька місяців, за словами Анатоліча, після першого побачення вони стали нерозлучними.

Вже за 2 роки спільного життя пара зіграла весілля. Знаменитості перебувають у шлюбі вже протягом 13 років, мають щасливу родину та трьох спільних дітей – 12-річну доньку Алісу, 10-річну доньку Лоліту та 2-річного сина Ніла. Днями Юла переглядала архівні знімки та вирішила поділитись з підписниками свого фотоблогу в Instagram весільною світлиною.

“Чому завжди найдивніші зачіски на весільних фото і в паспорті”, – пожартувала Юла.

Як виглядало весілля Анатолія Анатоліча: подружжя показало архівні фото
Як виглядало весілля Анатолія Анатоліча: подружжя показало архівні фото

В інтерв’ю для журналу Viva! раніше зіркове подружжя розповіло, що для них означає бути разом протягом стількох років. Юла відповіла, що між ними ніколи не виникало серйозних непорозумінь, однак ці стосунки – велика робота. Піарниця розповіла, що з кожним новим етапом в їхньому житті, вони набувають нових навичок, стають мудрішими та витривалішими, а з цим все більше закохуються одне в одного.

Для Анатолія Анатоліча подружнє життя це виклик, що несе за собою неабияку відповідальність одне за одного.

“Для мене це найщасливіші роки життя, і мені дуже приємно це усвідомлювати. Я впевнений, що найкраще в нас ще попереду”

Як виглядало весілля Анатолія Анатоліча: подружжя показало архівні фото
Як виглядало весілля Анатолія Анатоліча: подружжя показало архівні фото

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.