Знову посварилися: Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка на свою адресу

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський знову прокоментував критику Ігоря Кондратюка на свою адресу. Але на цей раз дуже лаконічно.

Конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським триває вже не один рік. Колишні друзі посварилися дуже давно. І знайти якийсь компроміс їм так і не вдалося. Дружбу зруйнувало бажання співака розірвати контракт з продюсером та розпочати свою окрему сольну кар’єру. Ігор Кондратюк був проти, почалися суди, в результаті чого Козловський був позбавлений права на виконання пісень, які були придбані під час його співпраці з Ігорем.

При цьому виконавець неодноразово намагався їх все ж таки використати у своїй естрадній діяльності, але продюсер серйозно пильнував за виконанням судових постановленнь. Окрім того, Козловський мав виплатити шалену суму грошей за те, що раніше встановленого часу отримав волю. І до сьогодні він ці гроші не сплатив. Досі між ними відбуваються перепалки в соціальних мережах, за якими спостерігають абсолютно всі. І лише залишається здогадуватися, що артист та продюсер можуть сказати одне одному при особистій зустрічі.

Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка

Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка

І все ж таки, навіть дрібні сварки між ними не припиняються. Здавалося, тільки цей вогонь згас, як знову Кондратюк розкритикував свого колишнього підопічного за його поведінку. Віталій Козловський вирішив, що не буде стояти осторонь і одразу ж поділився реакцією, але на цей раз вона була дуже лаконічна і жорстка.

Кондратюк заявив, що більше не отримує виплат від Козловського та припустив, що він більше не служить. Саме у цей період Козловський повідомив, що його перевели в інші підрозділи. Куди саме він не уточнив. Після цього співак перестав активно з’являтися з мережі і ділитися новинами.

Також зірка опублікував скрін з одного із інформаційних ресурсів з новиною про нього і підписав фото нецензурною лексикою: “За*бав”.

Відомо, що востаннє колеги серйозно заступалися за Віталія Козловського в мережах, але навіть їм не вдалося переконати продюсера послабити хватку.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.