Христина Решетнік після розмов про розлучення з чоловіком відповіла, чи ревнує його: “За своє відкушу руку”

Блогерка Христина Решетнік відверто поділилася з шанувальниками, чи ревнує свого чоловіка Григорія. Зірка часто буває у відрядженнях та проводив багато часу з учасницями проєкту "Холостяк".

В сімейному житті важливою складовою здорових гармонійних стосунків є довіра. Нерідко пари, які підозрюють свою половинку в невірності, розпадаються. Так, блогерці Христині Решетнік останнім часом ставлять багато питань стосовно відносин з чоловіком Григорієм.

Зокрема, знаменитість вже відповідала, чи думала з коханим про розлучення та чи сваряться вони. За словами Христини, в їхньому сімейному житті є сварки. Втім, подружжя мириться, доходить згоди, і не хоче та не планує розривати союз.

Що стосується сварок, блогерка відверто зазначила, що вона та чоловік є живими, нормальними людьми. Кожен відстоює свою думку та може проявляти впертість. Проте зізналася, що не любить перша робити кроки до примирення, але з віком йти на компроміси значно легше.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Христина Решетнік відповіла, чи ревнує чоловіка

Нещодавно Христина Решетнік продовжила тему стосунків з коханим та присвятила новий допис обговоренню питання ревнощів. Знаменитість розповіла, що вона не ревнива, але своє не віддасть нікому.

Каже, що не ревнує чоловіка, бо їй не дають приводів. Навіть тоді, коли Григорій перебував з учасницями романтичного проєкту “Холостяк”, вона завжди була впевнена, що він тільки її.

“Я не ревнива, але за своє відкушу руку по лікоть. Передусім, я не ревную, бо мені не дають приводів. Навіть, коли Гриша знаходився на іншому кінці планети з десятками красунь-учасниць проєкту “Холостяк”, я була впевнена, що він тільки мій”, – зізналася Христина.

Зазначила, що коханий завжди писав їй, цікавився справами, а вона займалася своєю роботою й не висіла на телефоні. Вважає, що чоловікам варто докладати зусилля, щоб його кохана була спокійна. А жінкам важливо зосередитися на собі, саморозвитку та власному наповненню.

Підсумувала, якщо у ваших стосунках є місце ревнощам, то варто попрацювати над самооцінкою ревнивця та того, хто дає такі приводи. Нормальні та здорові відносини – це можливо і важливо.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?