Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин заговорив про бажання піти на шоу ще раз: “Ще себе не показав”

21-річний переможець "Голос діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчин відверто зізнався, чи взяв би участь в співочому талант-шоу ще раз. Як склалось життя хлопця після перемоги?

Роман Сасанчин вдруге здобув перемогу в проєкті “Голос країни” у 2020 році, тоді 19-річний хлопець отримав головний приз співочого талант-шоу – двокімнатну квартиру в Києві. У молодого виконавця з’явились шанувальники, тож Роман почав вести особистий фотоблог в Instagram, за допомогою якого і сьогодні розповідає аудиторії про свою творчу діяльність та життя після проєкту.

Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу
Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу

Днями в Сасанчина поцікавились, чи хотів би він ще раз взяти участь в “Голосі”, на що хлопець вирішив відповісти публічно, аби вичерпати цю тему. Запитань про музичний конкурс виявилось вдосталь:

“Народ, стосовно Голосу: як думаєте, бувши 3 рази у мене є ще бажання піти туди ще раз? Це шоу для тих, хто ще себе не показав людям, а не прохідний двір… Звісно, у мене ностальгія за Голосом, але йти туди ще один раз я не вважаю коректним”, – прокоментував хлопець в Insta-storie.

Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу
Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу

Як склалось життя Романа Сасанчина після “Голосу країни”

Попри свій співочий талант та хист до музики, після участі в проєкті Роман вирішив не відкладати сім’ю на потім. Невдовзі після перемоги Сасанчин представив аудиторії свою обраницю Іванну, що на 4 роки старша за хлопця. На початку грудня 2021 року молода пара одружилась, коли Іванна вже була на 9 місяці вагітності. 30 грудня Роман та Іванна стали молодими батьками донечки Елізабет. Щасливу новину Сасанчин повідомив у своїх соцмережах особисто.

Зараз дружина Романа також веде блог, який налічує вже понад 25 тисяч підписників. Тут дівчина щодня показує, що таке бути молодою матусею та час від часу публікує спільні світлини з коханим.

Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу
Ностальгія за Голосом: Роман Сасанчин відповів, чи братиме участь в шоу

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.