Катя Полтавська вийшла на новий рівень успіху: взяла на роботу масажистом друга Остапчука Анатолія Анатоліча

Дружина знаменитого українського ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська пожартувала, що взяла на роботу масажистом друга свого чоловіка, шоумена Анатолія Анатоліча.

23-річна кохана Володимира Остапчука відкрила двері своєї студії краси 20 січня. Дівчина розповіла, що хотіла займатися паралельно іншою справою, окрім ведення сторінки в соціальній мережі Instagram. Крім того, Катерина не хоче залежати від чоловіка.

Утім, пересічні громадяни та медійні колеги вважають, що відкрити такий салон, зокрема грошима, допоміг саме Остапчук, оскільки коштів на це потрібно справді чимало. Варто зазначити, що студію краси дівчина записала на своє ім’я.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Так, нещодавно Катерина Полтавська пожартувала, що взяла на роботу масажистом друга коханого, українського шоумена та ведучого Анатолія Анатоліча. На сторінці салону Каті зазначено, що зараз Анатолій нібито перебуває у них на стажуванні. Жартома додала, що зірка обіцяє під час масажу обійтися без інтерв’ю.

“Знайомтеся, наш новий масажист – Анатолій. Анатолій зараз на стажуванні, тому якщо вам не сподобається його рожева шапка під час масажу, то ми зрозуміємо. Обіцяє під час масажу не брати інтерв’ю”, – пожартувала Полтавська.

Катя Полтавська взяла на роботу масажистом Анатолія Анатоліча
Катя Полтавська взяла на роботу масажистом Анатолія Анатоліча

Нагадуємо, Катерина Полтавська є третьою дружиною шоумена Володимира Остапчука. І хоча пара офіційно ще не підтверджувала цих припущень, вони усіляко на це натякали. Зокрема, Анатолію Анатолічу Остапчук розсекретив, що найщасливіший день у 2023 році пов’язаний саме з його коханою. Фани відразу зрозуміли, що мова йде про узаконення стосунків з Полтавською.

До відносин з Катериною, Володимир перебував у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк. Колишнє подружжя розлучилося у 2022 році й вони досі не поділили спільний будинок.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.