Нове життя після Потапа: Настя Каменських заявила, що знову готова закохатися та ходити на побачення

Співачка Настя Каменських поділилася відео, на якому виглядає дуже щасливою. Коментар інтригує ще більше, особливо після чуток про розлучення з Потапом.

Останнім часом все більше почало з’являтися чутці про розставання найромантичнішої пари в українському шоубізнесі – Насті Каменських та Потапа. Крім того, днями блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці знаменитостей, посилаючись на свої джерела, повідомив, що у співачки з’явився новий чоловік, з яким вона живе в Іспанії.

Настя Каменських
Настя Каменських

Журналіст навіть натякнув, що точно знає, хто це, і навіть, готовий оприлюднити його фото. Так, за словами Беспалова, це досить забезпечена людина, яка готова вкладати кошти у розвиток Настінної кар’єри за кордоном.

“Досить непоганий варіант, але могла б знайти когось і краще”, – розповів блогер у новому випуску своєї програми з плітками про зірок.

І поки що в Мережі обговорюють ці новини, Настя Каменських продовжує насолоджуватися життям. Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явився цікавий пост. На відео щаслива Каменських в ефектному вбранні та ботфортах на високих підборах йде вечірнім містом.

“Настрій: одягнути кохання та піти на побачення. Estado de ánimo del dia: ponerse amoroso y salir a una cita (Настрій дня: закохається та піти на побачення – іспанська)” – підписала ролик Каменських.

Далі артистка розмірковує, що означає кохання:

“5 мов, якими ми даруємо та приймаємо любов: 1. Слова підтримки. 2. Приділений час. 3. Подарунки. 4. Поступки. 5. Дотики”,- написала співачка двома мовами- “А як ви виявляєте кохання?”, – поцікавилася вона у своїх шанувальників.

Зазначимо, що останнім часом Настя Каменських часто спілкується з фанатами. Такої активності у своєму блозі вона вже не виявляла давно. А що ти думаєш із цього приводу?

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.