“Не поважає себе”: Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим – навіть красуням не щастить

Знаменита українська співачка та модель Даша Астаф'єва вперше розповіла про невдалий роман, який стався у її минулому. Що було не так з чоловіком?

Часто пересічні люди мають певні упередження на рахунок красивих людей. Головне з них — вродливим усе дається простіше, адже вони набагато вигідніше виглядають в очах соціуму, а тому легше отримують бажане. Втім, практика демонструє, що це зовсім не так.

Поруч з красивими жінками часто опиняються люди, які можуть їх серйозно розчарувати та витратити дорогоцінний час. Наприклад, нещодавно всесвітньовідома українська модель Даша Астаф’єва, яка вважається перлиною вітчизняного шоу-бізнесу, розповіла про те, який невдалий досвід стосунків був у неї.

Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим

Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим

За її словами, ніякі зусилля не могли виправити ситуацію, адже чим більше вона працювала над цими стосунками, тим більше партнер бачив, що вона може стати ресурсом для них обох, і тим більше ці стосунки псував.

“Я знаю, як це жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в олії чужої напруги. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-яка, має свої комплекси, тріщини та нерівності”. Все з минулим”, – справедливо думаєш ти, тому й сама притягнула свій багаж дивовижного досвіду в нові стосунки через які ти маєш продиратися щодня”

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Астаф’єва розповіла своїм підписницям, що необхідно ретельно аналізувати, кого вони бачать перед собою, і якщо обранець не поважає себе, він ніколи не буде поважати людей навколо, і особливо своє оточення.

Мовляв, це ситуація, яку виправити неможливо зовні, і необхідна робота зсередини. Тобто за неї відповідальний тільки сам партнер, який має певні проблеми з самооцінкою.

Цілком імовірно, що Даша Астаф’єва мала на увазі свого колишнього нареченого, який 5 років продовжував знаходитися у цьому статусі, а після того, як налагодив свої проблеми із законом порвав стосунки з моделлю. Що саме стало причиною розриву досі невідомо.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?