Токого ще не було: Олена Кравець несподівано змінила імідж – стрижка, яка омолодила на 20 років

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець з'явиться у новому випуску свого подкасту "Вдома поговоримо" з новою модною стрижкою. Виглядає майже ровесницею 20-річної доньки.

За довгий час своєї творчої кар’єри актриса “Кварталу 95” Олена Кравець не так часто змінювала стрижки. Довгий час знаменитість ходила з класичним каре, а потім різко змінила імідж, зробивши короткий біб, що сподобалося не всім її фанатам. Потім Олена довго відрощувала волосся та останнім часом часто з’являлася на публіці із зібраною зачіскою.

Олена Кравець повернулася до колишнього образу
Олена Кравець повернулася до колишнього образу

А сьогодні, 2 лютого, зірка оприлюднила фото, де з’явилася з новою короткою стрижкою. Так, у “сториз” її Instagram з’явився анонс нового випуску подкасту “Вдома поговоримо”, який Олена запустила разом зі своєю старшою дочкою Марією. У кадрі знаменитість позує з новою стрижкою каре з подовженим чубчиком-шторкою.

Олена Кравець несподівано змінила імідж
Олена Кравець несподівано змінила імідж

Ймовірно, похід Олени до стиліста-перукаря відбувся буквально днями, оскільки в минулому випуску програми вона ще була з довгим волоссям. Зазначимо, що нова стрижка дуже йде Кравець. Поруч із 20-річною донькою вона виглядає майже її ровесницею.

Нагадаємо, коли Олена Кравець 3 роки тому підстриглася під біб, не всі були в захваті від її нового образу. Багато хто писав у коментарях, що з колишньою стрижкою каре, їй було набагато краще. Олена Кравець із короткою стрижкою боб

Олена Кравець із короткою стрижкою бобЦікаво, як відреагують шанувальники на цю зачіску? Залишається дочекатися випуску програми, яка відбудеться вже зовсім скоро.

Нагадаємо, у підкасті “Вдома поговоримо” Олена Краввець разом зі своєю дочкою Машею та гостями обговорюють вічну тему – стосунків батьків із дітьми. Іноді у програмі звучать дуже відверті зізнання. Так, в одній із програм 20-річна донька Кравець зізналася, що була змушена звернутися до психолога через слова матері. Про що йшлося, можна дізнатися тут.

Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві
Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві

 

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.