Аліна Доротюк розповіла, за що на неї ображені скандальні ведучі “Ісландія ТВ” Іванов та Петров

В Мережі розгорівся гучний скандал за участі одіозних блогерів Володимира Петрова та Сергія Іванова. Аліна Доротюк припустила, що могло спровокувати ганебні коментарі ведучих щодо її зовнішності

Нещодавно Мережу сколихнув черговий скандал. Ведучі YouTube-проєкту “Ісландія ТВ”, що налічує понад 500 тисяч підписників, публічно розкритикували зовнішність журналістки Аліни Доротюк та виконавиці Alyona Alyona. В ефірі програми “Розрив” чоловіки розглядали інтерв’ю Доротюк з блогеркою Людмилою Луцук, в процесі перегляду між ведучими відбувся наступний діалог:

“Іванов: Оця ведуча тупо спеціалізується по тупих візаві.
Петров: Це ж старий прикол “знайди подружку страшніше, ніж ти”.
Іванов: У цьому випадку це складно буде зробити. Можна спробувати на теплотрасах пошукати. Там хтось гідний може знайтися”

Аліна Доротюк прокоментувала скандал з ведучими Ісландія ТВ
Аліна Доротюк прокоментувала скандал з ведучими Ісландія ТВ

Скандальне висловлювання швидко облетіло Мережу, на реакцію зіркових жінок не довелось довго чекати. В коментарі для “Люкс ФМ” Доротюк детальніше розповіла на що ж були ображені Петров та Іванов.

Журналістка одразу зазначила, що ігнорувати ситуацію не варто, адже подібні висловлювання від людей з великою аудиторією будуть толерувати в суспільстві відповідну поведінку. Тож Доротюк вже консультується з юристами та адвокатами, щоб зрозуміти, чи понесуть горе блогери відповідальність за свої слова. Аліна зізналась, що не знайома з чоловіками особисто, однак може припустити, що могло їх так зачепити:

“Можу припустити, що ноги ростуть з мого інтерв’ю з Еммою Антонюк, у якому я її запитала, як вона, будучи феміністкою, могла піти на інтерв’ю до сексиста Іванова”

Зазначимо, що після розголосу “Ісландія ТВ” видалила скандальний діалог зі свого відео, однак перепросити Іванов та Петров так і не наважились. Ба Більше, Петров продовжує підіймати актив у своїх соцмережах новими дописами про alyona alyona, доки Іванов ховається від обурених користувачів.

 

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.