Від Мурата Налчаджиоглу не відстає: Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем – уже другий у її житті

Після того, як Мурат Налчаджиоглу представив публіці нову кохану-українку, його екс-дружина Лорак оприлюднила романтичне відео з новим коханцем-іноземцем.

Поки користувачі Мережі знайомляться з новою пасією колишнього чоловіка Лорак  турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, співачка переживає пік романтичних стосунків з новим коханим – іспанським манекенником і тренером з йоги Ісааком Віджраком (це вже другі серйозні стосунки артистки з іноземцем). До речі, відносини пари розвивалися ті так швидко, як у Мурата з його новою подругою-моделлю Анастасією. Спочатку співачка представляла іспанця як свого “духовного вчителя”, а потім несподівано повідомила, що вони пара.

Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку

Зазначимо, що спершу багато хто сприйняв її заяву не серйозно, і думав, що це лише піар-хід, напередодні виходу нового альбому. Але, минув час, Лорак і Віджрак все частіше почали з’являтися на публіці разом. Так, сьогодні, 2 лютого, артистка оприлюднила ролик, на якому позувала зі своїм коханцем-іноземцем у ліфті. Вони мило кривлялися біля дзеркала, а потім поцілувалися.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Нагадаємо, що після розлучення з турецьким бізнесменом у 2019 році, Лорак дуже довго не заводила романи. Принаймні, вона їх не афішувала. Іспанський красень Ісаак Віджрак перший кого артистка вивела у світ і представила, як свою пару.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Зате її колишній чоловік після розлучення майже відразу почав зустрічатися з візажисткою Лілією Реус. У 2023 році пара одружилася, а вже за чотири місяці офіційно розлучилися.

Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус у 2023 році
Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус у 2023 році

Зараз у Налчаджиоглу нове кохання з українською моделлю Анастасією. Вони зустрілися під час недавнього відпочинку в ОАЕ і досі не розлучаються. У коментарях у соцмережах дівчина Мурата зізнається, що дуже закохана та навіть встигла познайомити турка зі своїм сином.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.