“Це буде повернення”: Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника та розповів про його плани

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше за довгий час прокоментував втечу та поведінку Олега Винника, а також поділився думкою на рахунок його повернення.

Як відомо, Олег Винник зник з інформаційного простору одразу після 24 лютого. Незадовго до головних подій виконавець скасував декілька концертів, виправдовуючи дане рішення поганим станом. Однак, тоді повідомлялося, що проблеми з горлом, що робить неможливим виступ суто фізично.

Впродовж 4 місяців про стан та місцеположення артиста не було відомо абсолютно нічого. І лише в травні 2022-го юрист Олега Винника вийшов на зв’язок та розповів, що насправді він знаходиться в Німеччині, де проходить лікування. Діагноз названим не був.

Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника

Поведінка зірки жорстко критикувалася як глядачами, так і колегами. В результаті Олег розірвав контракт зі своїм продюсером, а також був полишений права на виконання пісень. Поговорюють, що співак збирається повертатися на сцену, але поки що не може це зробити через суди, а також неготовність команди.

У свою чергу деякі журналісти вважають, що камбек неможливий через упередженість аудиторії та серйозні конфлікти у Винника з колегами та продюсерами. Ігор Кондратюк поділився протилежної думкою. Він вважає, що якщо зірка здатний створити новий шлягер, то все не так погано.

“Чи зроблять кар’єру, коли вернеться додому Потап, Винник – велике питання. Скоріш за все, Виннику і Потапу це буде легше, тому що можна написати пару шлягерів, які возьмут в ротацію. І це буде повернення”, ‒ сказав він.

При цьому Ігор Кондратюк пригадав, як Віталій Козловський виступав в Москві 2016-го, і не дивлячись на це отримав орден. Таким чином зірка порівняв ці дав ситуації та підкреслив, що публіка має схильність забувати минулі помилки.

Нагадуємо, не так давно Олег Винник дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, як проходить його життя в Німеччині. Навіть у цьому діалозі він не зміг зізнатися, від чого лікується насправді, через що його слова піддавалися серйозним сумнівам та критиці.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.