Як виглядає нова кохана Дана Балана? Молода дівчина з секретом, яка знайшла своє щастя у молдавському мачо

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан багато років веде доволі закритий образ життя, і не дозволяє журналістам порпатися у своєму особистому.

Безумовно, такі чоловіки як Дан Балан ніколи не залишаються без уваги жінок. Тому важко уявити, щоб він мав певні труднощі у побудування стосунків. Втім, проблеми народжуються абсолютно на іншому етапі: через завантажений графік, а також велику кількість шанувальниць співаку як і будь-якій іншій зірці може бути важко у збереженні балансу у взаєминах з обраницею.

Як виглядає нова кохана Дана Балана

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце
Як виглядає нова кохана Дана Балана

За офіційною версією, Дан ніколи не був одруженим та не зацікавлений у довготривалих стосунках. Згідно пліткам в нього все ж таки був шлюб. Подейкують, що розлучився зірка всередині нульових, і причиною розставання стали саме ревнощі дружини.

Що з цього правда, а що ні досі бентежить публіку. Артист вже тим часом використав свою харизму і для спільного піару з Тіною Кароль. Впродовж року виконавці фліртували на камеру та створили неймовірну хімію, в яку повірила вся країна.

Зараз зірки нібито не спілкуються між собою. А Дан тим часом вийшов у світ із іншою дівчиною. Так, поруч з артистом опинилася молода блогерка, яка молодша за нього вдвічі. Втім, скандальний блогер Богдан Беспалов вважає, що ці стосунки настільки не серйозні, що навіть не заслуговують уваги.

Мовляв, секретиком молодої дівчини є те, що вона не кохана Дана, а здебільшого супроводження. Мовляв, таким чином вона заробить собі популярність та зможе добре попіаритися, а Дан Балан як завжди був завдяки її компанії не один на заході. На жаль, фотографії пари до мережі не потрапили.

Нагадуємо, що місяць тому Дан Балан потрапив у гучний скандал через концерт в Кишиневі. Деякі глядачі вважали, що зірка знаходився в неадекватному стані. Зокрема цей інцидент прокоментував і мер. Інші шанувальники впевнені, що насправді співак був просто дуже втомлений, що було помітно. Сам Балан вирішив не реагувати на чутки і взагалі ніяк не відгукувався про пережите. Варто відзначити, що під час концерту Дан Балан декілька разів спіткнувся, а також трохи покачувався.

Схожі статті

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.