Реус прокоментувала розлучення з Налчаджиоглу та відповіла його новій пасії: “Ми ще досі офіційно одружені”

Друга дружина бізнесмена Мурата Налчаджиоглу прокоментувала їхнє розлучення. Дівчина заявила, що вони офіційно ще одружені, а також відповіла його новій обраниці.

Мурат Налчаджиоглу в січні цього року вперше підтвердив нашумілі чутки про розлучення з Лілією Реус. Втім, сама ж дівчина довгий час не наважувалася надавати коментарів стосовно цього. І лише одного разу вона висловилася в блозі, що в житті буває все.

А далі ще цікавіше, оскільки візажистка вперше перервала мовчання та прокоментувала розлучення з бізнесменом. В коментарях у соціальній мережі Instagram їй написали, аби вона пояснила розрив стосунків з чоловіком. Також зазначили, що нова дівчина Налчаджиоглу оприлюднює різні листування, натякаючи, що негатив їй пише саме Реус.

Дівчина Налчаджиоглу відповіла, який з нього батько та чи познайомила з сином
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасією

Лілія не приховала власного невдоволення. На це заявила, що офіційно ще є дружиною Мурата. Єдине про що просить, аби їй дали спокій, оскільки вона не претендує ні на що. Крім того, додала, що може подати позив до суду за наклеп у її бік.

“Людина, яка мене зовсім не знає, в чому може мене звинувачувати? За це я можу подати в суд за наклеп в мою сторону!”, – прокоментувала Лілія.

Реус прокоментувала розлучення з Налчаджиоглу та відповіла його новій пасії

Лілія Реус намагалася переконати підписників свого фотоблогу, що вона до тих листувань не має ніякого відношення, тому попросила не змішувати її з цим брудом.

Нагадуємо, Мурат Налчаджиоглу на початку року заявив, що саме він є ініціатором розлучення з другою дружиною Реус. Ба більше, зазначив, що його нова кохана Анастасія не брала в цьому ніякої участі, мовляв, з нею познайомився вже після розриву стосунків з Лілією.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?