Дружина Віктора Павліка підігріває чутки про пошук пʼятої дружини чоловіка: ходить вже з фломастером

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова продовжує підтримувати жарти підписників стосовно знайомства зірки з дівчатами.

Для артиста Віктора Павліка концертна директорка Катерина Репяхова стала четвертою дружиною. І що цікаво, йому пророкували ще й п’ятий шлюб. Подружжя ж сподівається, що їхній союз на все життя.

До речі, Катерина довго зіштовхувалася із закидами деяких пересічних громадян, які висловлювали своє невдоволення за їхню різницю у віці. Репяхова переконує, що це аж ніяк не відображається на стосунках. Вважає коханого найкращим батьком та чоловіком.

Дружина Віктора Павліка підігріває чутки про пошук пʼятої дружини чоловіка

До слова, нещодавно блогерка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram показала чоловіка, який приніс їй каву. Зазначила, що Віктор Павлік носить з собою не тільки ключі, а і фломастер.

Одна з підписниць вирішила пожартувати над цим. Вона припустила, що фломастер потрібен, аби зірка мав змогу записувати номери телефонів дівчат з парку. Катерина вже не раз відповідала на подібні жарти та знову щиро посміялася.

Дружина Віктора Павліка підігріває чутки про пошук пʼятої дружини чоловіка

Сама ж Катерина, схоже, що не ревнує чоловіка. Ба більше, коли її намагалися посварити з коханим, не стала вестися на провокацію. Так, дівчина, на ім’я Ірина надіслала повідомлення блогерці в Telegram, мовляв, співак писав їй у Facebook з ціллю познайомитися.

Вона ж переконує, додала його в друзі, оскільки думала, що Віктор є холостяком. Репяхова припустила, що це була спроба посварити її з чоловіком, враховуючи те, що в нього на сторінці є світлини з родиною.

Нагадаємо, через рік після весілля молода дружина співака подарувала йому сина Михайла. Утім, Катерина Репяхова дуже мріє про доньку, тому, можливо, скоро шанувальники будуть вітати подружжя з радісною новиною про поповнення.

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.