Леся Нікітюк показала, що втрачають чоловіки: розповіла рецепт фірмової Шарлотки – господиня ще та

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала свої кулінарні здібності. Зірка готувала Шарлотку та вирішила поділитися рецептом з підписниками фотоблогу.

Леся Нікітюк любить ділитися звичним життям в соціальній мережі Instagram. Вона оприлюднює контент з рідними, домашнім улюбленцем, з робочих моментів, однак від питань, які стосуються особистого життя, звикла тільки віджартовуватися.

До слова, нещодавно знаменитість вирішила продемонструвати свої кулінарні таланти. Зірка готувала Шарлотку з яблуками, тому, користуючись нагодою, поділилася з шанувальниками рецептом. Так, це один з простих в приготуванні пирогів, який має шалену популярність.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк розповіла рецепт фірмової Шарлотки

Прекрасно підійде для теплого чаювання з родиною або для посиденьок з друзями. Отже, Лесі Нікітюк для Шарлотки знадобилося: 6 яєць, 2 стакани цукру, 2 стакани борошна та яблука. Судячи з прикріплених світлин, у неї все вдалося. Пиріг виглядає справді дуже апетитно.

Леся Нікітюк розповіла рецепт фірмової Шарлотки

До речі, днями зірка знову підійняла тему особистого життя. Леся Нікітюк в новому дописі пожартувала, мовляв, люди говорять, що чоловіки бояться сильних дівчат. Втім, вона з цим не зіштовхувалася, а все через те, що вони кудись тікали.

Леся Іванівна ще жодного разу відверто не ділилася з прихильниками своїм минулим в стосунках. Проте зізналася, що наразі виступає за вільні відносини, без прив’язок. Згадала чутки, які породив блогер Богдан Беспалов стосовно її любовної історії з впливовим звукорежисером чи телевізійним оператором.

Тоді зірка комічно обіграла цю інформацію, спростувавши її. Крім того, закликала фанів не вірити чуткам. Також Леся Нікітюк вже розповідала, що обранець має бути впевненим у собі чоловіком й розуміти та приймати сферу діяльності, в якій вона працює.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.