Джамала повідомила про третю вагітність та показала величезний живіт: тепер стане багатодітною мамою

Знаменита українська співачка Джамала повідомила про те, що знаходиться при надії. Коли зіркова сім'я збирається зустріти нового члена родини?

Як відомо, Джамала народила коханому чоловіку Сулейманову двох прекрасних хлопчиків. І хоча процес відновлення після пологів не був простим та комфортним, співачка доволі швидко повернулася до форми і навіть не приховувала своїх зусиль.

Артистка ніколи не заявляла, що мріє стати багатодітною матір’ю, але в той самий час доволі неоднозначно відповідала на питання про можливу майбутню вагітність. Складалося враження, що зіркові батьки ще не вирішили, чи наважаться стати багатодітними.

Джамала повідомила про третю вагітність

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві, яку їй подарував Кличко
Джамала повідомила про свою третю вагітність. Хто народиться у співачки?

Однак, артистка нарешті потішила своїх фанатів неймовірною новиною. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала великий живіт, що свідчить про те, що зірка знаходиться на останніх термінах, а також зізналася, що незабаром народить.

Цікаво, що минулого року Джамала була доволі активно інформаційному просторі, постійно виходила на червоні доріжки, а після зникла на деякий час. На даний момент зрозуміло, що сталося. Виявляється, адже мала приховувала своє цікаве положення, і тягнула до останнього із важливим повідомленням.

На кого саме чекає артистка достеменно невідомо. Джамала не вказала ні статі майбутньої дитини, ні прогнозованої дати пологів. Так само немає жодної інформації про те, як відреагували хлопчики на новину про те, що в них з’явиться братик чи сестричка.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала була вимушена евакуювати своїх дітей до Туреччини, де на них чекала рідна тітка. І лише через півроку співачка змогла возз’єднатися зі своїми дітьми, а пізніше і зі своїм чоловіком. Неодноразово артистка зізнавалася, що саме розлука з дітлахами для неї була найважчою за усі ці роки.

Втім, сім’я не тільки зміцніла, але і наважилася на появу немовляти, що не може не тішити публіку.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.