Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла: після новин про розлучення та ревнощі

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася радісною новиною, яка стосується її молодшого сина. Вона про таке і подумати не могла.

Блогерка Христина Решетнік є достатньо відкритою зі своїми шанувальниками в мережі. Так, вона намагається відверто відповідати на питання особистого характеру, наприклад, про стосунки з чоловіком, дітей, батьків та інше.

Зокрема, нещодавно знаменитість відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення. Вона не приховує, що за 13 років подружнього життя з коханим зіштовхувалися навіть з кризами, однак і в планах не було розривати шлюб.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла

Також дружина телеведучого зізналася, що насправді не ревнує чоловіка, оскільки їй не дають приводів. Навіть, коли він був з учасницями романтичного проєкту “Холостяк”, вона знала, що коханий тільки її. До речі, пара виховує трьох синів і не приховує свого бажання народити доньку. Проте Григорій зазначив, хотілося б, аби це сталося після перемоги.

До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Христина Решетнік вирішила розділити своє здивування та радість з підписниками. Розповіла, що в п’ятницю її діти мали вихідний, тож матуся заходилася їх розважати.

Вона зі своїми хлопцями відправилася кататися на лижах, і яке ж здивування отримала, коли почула від 3-річного сина Сашка про прагнення бути як брати, тобто так само стати на лижі.

Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла

В дописі вона також поділилася кадрами, як вони провели той день. Бачимо, що щастя, радість та гордість переповнювали зіркову матусю.

“Сашуня уже теж на лижах. Мій хлопчик, якому тільки 3 роки, сміливо і без вагань, одягнув чоботи, взяв лижі й чудово катнув з високої гори в центрі Києва”, – розповіла Христина.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. В шлюбі вони виховують трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Зазначимо, що хлопчики не проти, аби батьки подарували їм маленьку сестричку.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?