Катя Осадча зізналася, чому насправді вийшла заміж за Горбунова: взагалі не збиралася йти під вінець

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча вперше розповіла, як саме вийшла заміж за Юрія Горбунова та як насправді було прийняте рішення про весілля.

Неодноразово Катя Осадча розповідала свою історію кохання з Юрієм Горбуновим, і тим не менш, вона мала багато сліпих плям. Досі аудиторія не змогла встановити, чи почала телеведуча зустрічатися зі своїм колегою, коли він був ще одруженим, чи все ж таки роман розпочався пізніше. Так само подружжя не розповідає, скільки тривали їхні відносини, і що було-б далі, якби не вагітність Катерини.

У своїх ранніх інтерв’ю Осадча зізнавалася, що після невдалого шлюбу з Олегом Поліщуком більше не має наміру виходити заміж. Мовляв, у концепції розчарована. Але в той самий час зізналася, що наважиться на це вдруге тільки, якщо народиться дитина.

Катя Осадча розповіла історію їхнього весілля з Юрієм Горбуновим

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною
Катя Осадча розповіла історію їхнього весілля з Юрієм Горбуновим

Та як з’ясувалося, навіть маючи величезний живіт Катерина все не поспішала йти на розпис. Лише нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, у дописі до якої зізналася, що з Юрієм Горбуновим вона побралася за 2 тижні до пологів. І лише тому, що телеведучий наполіг.

Хтозна, можливо якби зірка не проявив наполегливість, вони б досі перебували у цивільному шлюбі. Також Катерина додала декілька архівних кадрів, на яких показала, які вони з Юрієм Горбуновим були щасливі увесь цей час.

Нагадуємо, що зараз Юрій та Катерина виховують двох спільних дітей. Як з’ясувалося нещодавно, вони не планували народження маленького Данила, але хлопчик приніс велике щастя у будинок сімейства. Старший спадкоємець Катерини Ілля на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки, де отримує вищу освіту.

Тим не менш, хлопець планує повертатися до України та працювати для її розквіту. Так само родина підтримує хороші стосунки з колишнім Осадчий Олегом Поліщуком. За словами Горбунова, він навіть приходить до колишньої тещі на дні народження.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.