Навіть гримом не змогли приховати: Андрій Данилко зізнався, що в нього було з обличчям під час Нацвідбору

Відомий український виконавець Андрій Данилко дав публічне пояснення щодо свого зовнішнього вигляду. Що сталося з обличчям зірки на Нацвідборі?

Як відомо, Андрій Данилко знову потрапив до переліку суддів, і це зовсім не дивно, адже зірка користується неймовірною любов’ю української публіки. Тим паче, що за всі ці роки артист також продемонстрував свою об’єктивність, доброзичливість і ніколи не потрапляв у скандали через своє суддівство.

Ще більшим плюсом його зайнятості у подібних заходах є його відмінне почуття гумору. Навряд хтось зміг би його замінити на цьому попрощі.

Андрій Данилко пояснив, що в нього було з обличчям на Нацвідборі

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки
Андрій Данилко пояснив, що в нього було з обличчям на Нацвідборі

Але цього разу зірка дійсно збентежив публіку, і особливо своїх фанатів. Справа в тому, що він з’явився у кадрі з пластиром на обличчі. Виявляється, чоловіка усіма силами намагалися загримувати перед виходом до камер, але все було марно. Ця ідея була настільки поганою, що довелося просто ховати цей недолік чисто технічно.

“Була п’*на бійка”, – з усмішкою на обличчі сказав Данилко.

Правда це чи жарт – напевно, невідомо, оскільки Андрій Михайлович не став розкривати деталей. До речі, Данилко на Нацвідборі з’явився у звичному образі – чорній кофті, масці та кепці. Однак був і милий елемент у його образі – вушка Міккі Мауса.

“Я сьогодні няшний. Мені все подобається”, – пожартував артист.

Нагадуємо, що 3 лютого публіка мала дізнатися ім’я переможця, який буду представляти Україну на Євробаченні-2024. Втім, через технічні проблеми сталося серйозно затримка, в результаті чого організатори шоу взагалі перенесли оголошення переможця. Не важко здогадатися, що на українську публіку знову очікує скандал. Адже коли стане відоме ім’я, учасники почнуть підозрювати, що конкурс був проведений нечесно.

Минулого року організатори вже зіштовхувалися з подібними ситуаціями, і ба більше, навіть якось віддали перемогу іншим учасникам. Така серйозна затримка в оголошенні переможців знову принесе серйозні проблеми. До речі, на організацію заходу було витрачено 11 мільйонів.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.