Дружина Остапчука Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону: бізнесвумен не зупиняється?

Молода дружина відомого українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська відповіла, що б їй ще хотілося відкрити. Зараз вона має свій салон.

Так, 23-річну Катерину Полтавську дійсно можна вважати бізнесвумен, оскільки вже 20 січня вона відкрила двері своєї студії краси. Дівчина розповіла, що хотіла займатися ще чимось, окрім блогу в Instagram. Їй подобалися масажі, а лазерна епіляція – прибутковіше, ніж манікюри.

Ба більше, блогерка не звикла не ходити на роботу, а також має страх – років через 20 бути залежною від чоловіка. До слова, нещодавно Катерина Полтавська продовжила відповідати  на тему бізнесу. Підписники її блогу в соціальній мережі Instagram поцікавилися у неї, що б їй хотілося ще відкрити.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону

Дружина Остапчука зазначила, що думала про бренд піжами. Втім, потім вирішила, що займатися над виготовленням продукту – не її. Їй більше подобається сфера послуг. Дівчина працювала в рекламній сфері та знає, що продавати продукт справді складно.

“Думала про бренд піжам. Мені подобається естетика домашнього затишку. Але вирішила, що виготовляти продукт – не моє. Більше подобається сфера послуг. Усюди свої нюанси та складності, але особисто мені з продуктом працювати складніше. Я працювала в рекламі, тому знаю, що продати продукт дуже важко”, – відповіла Полтавська.

Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону

Нагадуємо, Катерина Полтавська та Володимир Остапчук познайомилися в Інтернеті. Ведучому заблокували його сторінку в Instagram, а дівчина допомогла відновити до неї доступ. Так, говорять, що Катя є третьою дружиною шоумена, однак пара офіційно цього не підтверджувала.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?