На кого очікує вагітна Джамала? Співачка вразила мережу зізнанням про майбутнє маля: “Зовсім по-іншому”

Днями знаменита українська співачка Джамала повідомила про те, що очікує на третю дитину. На даний момент зірка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Ще 2021-го Джамала активно ділилася зі своїми підписниками інформацією про реабілітацію після пологів. Тоді співачка набрала вагу, усіма силами намагалася її позбавитися, і якнайшвидше, ділилася результатами та порадами. Як ніяк, вона стала матір’ю вже вдруге. Тому не дивно, що досягти своєї мети їй вдалося доволі швидко. Вже через декілька місяців артистка з’явилася на сцені з ідеальною фігурою та прекрасним настроєм. Але хтоб міг подумати, що вже 2022-го вона буде вивозити своїх двох малюків до Туреччини.

Вибір країни для евакуації був не спонтанним та очікуваним, адже в Стамбулі проживає рідна сестра Сусанни.

На кого очікує вагітна Джамала

Джамала відвідала Сицилію
На кого очікує вагітна Джамала

Найважчим випробуванням у своєму житті Джамала назвала саме розлуку з маленькими дітьми. Хлопчики залишилися зі своєю рідною тіткою аж на півроку. У той самий час артистка активно гастролювала Європою, займалася благодійною діяльністю, а потім осіла в Польщі.

Джамала
На кого очікує вагітна Джамала

Коли з’явилася можливість проживати у квартирі у Варшаві стабільно, співачка нарешті забрала малюків. А ще через півроку сім’я возз’єдналася. Увесь цей час благовірний Джамала Сеїт-Бекір Сулейманов чекав на неї в Україні. Бізнесмен відмовлявся виїжджати за кордон. Мовляв, його підприємства працювали вхолосту, але мусили продовжувати свою діяльність заради працівників, які могли полишитися роботи.

І от нещодавно стало відомо, що пара наважилася на поповнення в сім’ї. Незабаром зіркові батьки стануть багатодітним. Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій постала з величезним животом.

Судячи з усього, Джамала знаходиться на останніх термінах. Стать майбутньої дитини вона не розкрила, але натомість поділилася, що цей досвід абсолютно інший. Що саме змінилося вона не розповіла, але очевидно все ще попереду, включаючи ексклюзивні інтерв’ю.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.