Вагітна Лілія Ребрик блиснула своїм розкішним довгим волоссям: ще не знає, як зберегти його й після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка незабаром втретє стане мамою, вразила кардинальними змінами у зовнішності. Її нова зачіска вище за всякі похвали. Гарнішає з кожним днем.

У березні 2024 року 42-річна актриса та телеведуча Лілія Ребрик втретє стане мамою. Знаменитість повідомила про радісну подію восени 2023 року, коли знялася у фотосесії для популярного журналу Viva! з чоловіком – хореографом та танцюристом Андрієм Диким та двома своїми дочками – 11-річною Діаною та 5-річною Поліною. Вже трохи пізніше зіркова родина озвучили стать майбутньої дитини і повідомили, що очікує на появу ще однієї дівчинки.

Лілія Ребрик та Андрій Дикой чекають на третю дівчинку
Лілія Ребрик та Андрій Дикой чекають на третю дівчинку

У своєму мікроблозі в Instagram Ребрик часто ділиться з підписниками інформацією про особисте життя та із задоволенням відповідає на всі питання про свою вагітність. Так, напередодні зірка зізналася, що після 6-го місяця вагітності у неї повністю зник токсикоз, а також розповіла про свої переваги в їжі та зміни у фігурі, які вона мило називає – “найщасливіші” зайві кілограми. А ще Лілія похвалилася, що за час вагітності у неї кардинально відросло волосся. У коментарі майбутня багатодітна мама зізналася, що вже думає про те, як зберегти їх у тому ж стані після пологів.

42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність
42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність

Зазначимо, що зірка продовжує ходити на роботу. Кожна поява Ребрик у ранкових ефірах телеканалу “Дім” викликає справжній фурор. Так, напередодні в мікроблозі зірки з’явилися публікації, зроблені в студії. У кадрі знаменитість з’явилася в стильному вбранні, яке складалося з білосніжних штанів з кросівками та в’язаного светра з відкритими плечима.

Вагітна Лілія Ребрик блиснула своїм розкішним довгим волоссям
Вагітна Лілія Ребрик блиснула своїм розкішним довгим волоссям

Особливу увагу привернула розкішна зачіска з красивими довгими локонами.

“Неймовірна красуня”, “Наша Квіточка. Ваші пости завжди надихають. Ви така гарнюня, кажуть, що донечки забирають у мамы красу, так і у мене було обидва рази, мені казалось, що я така негарна. Дрнечки виросли красунечками! Ваші теж дуже гарні, старша копія мами, молодша папи. Так цікаво яка ж буде наймолодша. Ви така молодчинка! Я дуже шкодую, що не наважилась на третю. Мій чоловік, як і я мріяв тільки про донечок”,- писали у коментарях.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.