Все невипадково: Огнєвіч висловилася з приводу пісні Jerry Heil та alyona alyona – “Багато людей обурені”

Співачка Злата Огневіч не залишилася осторонь і теж вирішила висловити свою думку щодо пісні, яку виконуватимуть від України на Євробаченні 2024 року дует Jerry Heil та alyona alyona.

Увечері 3 лютого 2024 року відбувся грандіозний концерт фіналу Національного відбору на Євробачення 2024. За підсумками глядацького та суддівського голосування, цього року Україну представлятимуть дует подруг – Jerry Heil та alyona alyona з композицією “Мама Тереза та Діва Марія”.

Злата Огнєвіч висловилася з приводу пісні Jerry Heil та alyona alyona
Злата Огнєвіч висловилася з приводу пісні Jerry Heil та alyona alyona

Мільйони українці стежили за подіями на Нацвідборі, понад мільйон взяли участь у голосуванні. До речі, без курйозних моментів і суперечок не обійшлося. Вже багато знаменитостей висловили свою думку про значну подію – хтось вважає Нацвідбір 2024 найпередбачуванішим і звинувачує організаторів у підтасовуванні голосів, а також своє невдоволення самою композицією Jerry Heil та alyona alyona, хтось, навпаки, вважає, що все було чесно і справедливо.

Співачка Злата Огневіч, яка нещодавно випустила новий хіт “Все невипадково”, теж не залишилася осторонь та висловила свою експертну думку. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилася великий пост, де вона докладно розбирає всі претензії “невдоволених” результатами Національного відбору.

Злата Огнєвіч висловилася з приводу пісні Jerry Heil та alyona alyona
Злата Огнєвіч висловилася з приводу пісні Jerry Heil та alyona alyona

У коментарі артистка пише, що вибір пісні на Євробачення завжди спричиняв неоднозначну реакцію глядачів. Злата нагадує, що це не конкурс вокалістів, тому у використанні бек-вокалу, який іноді буває крутішим, ніж виконання самого вокаліста, немає нічого страшного.

“Можливо, нарешті наші слухачі почнуть розуміти і цінувати тих, хто співає на бек-вокалі. У світовій практиці часто саме бек-вокал нічим не уступає ліду, а ще й перевершує його”, – пише Злата.

Також Огневіч вважає, що кожен виконавець міг скористатися всіма інструментами, щоб розрекламувати свою пісню ще до фіналу Національного відбору, як це зробила команда Jerry Heil та alyona alyona.

“Напевно, що робили б усе можливе, аби бути почутими.”

І нарешті, артистка щиро вважає, що пісня “Мама Тереза і Діва Марія” є об’єктивно гарною, бо запам’ятовується з перших нот.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.