Пишуть, що фарбується та молодиться: 66-річний Павло Зібров вперше зізнався про уколи краси – “Трохи є…”

Український співак Павло Зібров уперше відверто відповів на запитання щодо своєї зовнішності. На які процедури артист ходить регулярно? І хто відповідає за його стиль?

Улюбленець публіки Народний артист України Павло Зібров зізнається, що не хоче старіти, тому зробить усе, щоб якнайдовше зберегти молодість. Про це знаменитість уперше розповів в інтерв’ю проєкту “33 питання від Люкс Фм”. У коментарі співак зазначив, що найчастіше про нього пишуть про те, що він фарбує волосся, молодиться, робить пластичні операції на обличчі та постійно ходить у салон краси, щоб колоти ботокс.

66-річний Павло Зібров вперше зізнався, які процедури краси робить собі
66-річний Павло Зібров вперше зізнався, які процедури краси робить собі

“Операції не роблю, а ботокс, безумовно, трохи є…”, – зізнався 66-річний співак – “Якщо не робити, я був би зі зморшками. Все-таки в мене вже вік…”, – сказав Зібров журналістам.

Співак не став вдаватися до подробиць, тому, як давно він ходить до косметолога, замовк.

У розмові трохи зачепили тему його зовнішнього вигляду та стилю. Артист не приховує, що весь одяг уже багато років купує йому кохана дружина Марина, з якою вони разом уже близько 30 років.

Павло та Марина Зіброва
Павло та Марина Зіброва

Зазначимо, що протягом своєї кар’єри Павло Зібров з’являється на сцені приблизно в тому самому стилі, натомість у повсякденному житті його образи відповідають усім модним стандартам. Наприклад, на інтерв’ю Зібров прийшов у яскравому светрі з принтом із написом “BOSS” та із зав’язаним хвостом, що виглядало дуже по молодіжному.

До речі, судячи з фото в мікроблозі, артист любить яскраві сорочки та костюми, які ідеально підкреслюють його не менш яскраву та неординарну зовнішність.

А що ти скажеш про стиль та зовнішність Павла Зіброва?

Нагадаємо, що раніше Павло Зібров хвалився своїм урожаєм і показував своїм шанувальницям, що виросло у нього в саду та городі.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.