Як виглядає дівчина наймолодшого учасника Нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK: “Знайомі з дитинства”

Наймолодший учасник цьогорічного Нацвідбору на Євробачення 2024, 18-річний виконавець Yaktak поділився подробицями особистого життя та показав публіці свою обраницю

Молодий співак Yaktak, який нещодавно здобув шалену популярність серед українських слухачів, також став фіналістом цьогорічного Нацвідбору на “Євробачення-2024”. 18-річний хлопець вже має сотні тисяч слухачів на музичних стрімінгових платформах. Аудиторія Ярослава (справжнє ім’я виконавця) зростає з кожним днем, тож шанувальники прагнуть дізнатись більше про улюбленого артиста.

Фоловерів неабияк цікавить особисте життя хлопця, тому нещодавно він розкрив кілька подробиць про взаємини зі своєю обраницею. В одному з інтерв’ю Yaktak поділився, що знайомий зі своєю дівчиною Алісою ще з дитинства, адже зростали вони в одному селищі.

“Я знав, що є така дівчина Аліса, але на той момент вона мені не дуже подобалась, як і я їй. Бо я співав, а вона вважала, що я спіймав зіркову хворобу”, – зізнався Ярослав.

Учасник Нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK показав свою дівчину
Учасник Нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK показав свою дівчину

Проте майбутня пара зблизилась завдяки шкільній дискотеці, де Yaktak був місцевим діджеєм. Відтоді вони почали більше спілкуватись, а згодом вступили у стосунки. Наразі пара разом вже протягом двох з половиною років.

В інтерв’ю для проєкту “Неймовірна правда про зірок” молодий співак неохоче ділився подробицями особистого життя. Хлопець зізнався, що його обраниця на 2 роки старша від нього, через це він протягом певного часу відчував дискомфорт. Yaktak зазначив, що не хоче публічно розповідати про їхні взаємини, адже увага слухача повинна бути прикута до його творчих доробків.

Однак відомо, що наразі Аліса працює в його команді. Раніше Ярослав розповідав, що кохана допомагає йому у всьому. Вона була тією людиною, яка завжди вірила в нього:

“Вона дуже давно зі мною, вірила в мене ще тоді, коли мало хто вірив”

Учасник Нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK показав свою дівчину
Учасник Нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK показав свою дівчину

Схожі статті

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.