Битва образів: Оля Полякова та її 18-річна донька засвітилися в однакових сукнях – аксесуари змінили все

Машу та Олю Полякових часто порівнюють між собою, хтось вважає, що мама та дочка схожі, як дві краплі води. Комусь їхня схожість менш очевидна. А як ви вважаєте після цих фото?

18-річна донька Олі Полякової Маша, як і мама, прагне слави та популярності. Дівчина вже давно веде соціальні мережі і в неї, як і у знаменитої мами, вже зібралася власна армія шанувальників. Багато хто наголошує, що Марія з роками стає все більше схожою на зіркову батьківку. Особливо помітно, коли обидві з’являються в однаковому одязі.

Оля Полякова та її 18-річна донька засвітилися в однакових сукнях
Оля Полякова та її 18-річна донька засвітилися в однакових сукнях

Так, напередодні 18-річна дочка Полякової оприлюднила фотографію, на якій позує в екстравагантній рожевій сукні з воланами на рукавах та розрізі. Доповнили образ кашкета з тієї ж тканини, гарне укладання, мініатюрні прикраси та стриманий макіяж.

У коментарі Марія написала, що відправила знімок своїй мамі, а вона не лише опублікувала його на своїй сторінці Instagram, а й зробила колаж, на якому позує точно в такому вбранні. Однак, на відміну від образу дочки, Ольга доповнила свою сукню масивними прикрасами та головним убором, що нагадує хустку або капюшон.

Оля Полякова та її 18-річна донька засвітилися в однакових сукнях
Оля Полякова та її 18-річна донька засвітилися в однакових сукнях

У коментарях відразу почали порівнювати два фото. Багато хто писав, що Марія, попри на те, що не намагається стати копією мами, все одно дуже нагадує її зовні. Крім кольору волосся.

“Круто, що дочка не намагається стати маминою копією при чудовій схожості. Дуже красивий колір волосся”, “Буде гарна заміна у майбутньому, але тільки молодша іншу музыку співає”, “Красуні, такі різні, і дуже красиві дівчатка”,- писали в Мережі.

У коментарях Маші також було багато компліментів. Дісталося і “хейтерам”, які останнім часом часто з’являються на її сторінці.

“Сонечко не сприймай усіх тих у кого багато комплексів і невпевненості в собі ці хворі люди. А ти КРАСУНЯ, РОЗУМНА ото ж вони і бісяться. Живи і твори натхнення тобі сонечко”.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.