Відомий український продюсер пояснив, чому Лорак мовчить, як риба два роки – тепер усе стало на свої місця

Відомий український продюсер Михайло Ясинський пояснив, чому Ані Лорак за два роки продовжує замовчувати війну в Україні. Після його слів, все стало на свої місця.

Відомий в Україні продюсер Михайло Ясинський, який є генеральним директором компанії Secret Service EA, а також продюсером Олі Полякової дав велике інтерв’ю “Головком“, де висловив свою думку про артистів, які будували кар’єру в Росії. Чому деякі “прозріли” після 24 лютого 2022 року, а хтось і досі продовжує замовчувати війну.

Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить
Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить

На запитання журналіста про Ані Лорак, яка стала одним із найбільших розчарувань для багатьох українців, Ясинський відповів, що коли артист дуже інтегрований у шоу-бізнес якоїсь країни (російський), коли там у нього друзі та бізнес-відносини, то йому дуже важко відмовитися від цього ринку.

Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить
Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить

Михайло Ясинський також зазначив, що він не став би засуджувати артистів, які після початку війни повернулися в Україну, і стали підтримувати Лорак.

“Про мене, то це привод не для глузування. Можливо, треба з розумінням поставитись”, – сказав продюсер Полякової.

Михайло зазначив, що його слова можуть комусь не сподобається і його швидше за все засудять, однак, на його думку, до вирішення кожної людини потрібно ставитись із розумінням.

Нагадаємо, що історія з Ані Лорак має дуже “дивний” вигляд. Після початку вторгнення на територію України артистка раптово зникла і кілька місяців не виходила на зв’язок. За деякими даними, за порадою свого близького друга Філіпа Кіркорова, співачка виїхала до ОАЕ і майже рік не з’являлася у публічному просторі.

Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить
Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить

А потім дала інтерв’ю одному з пропагандистських каналів у РФ, де викручувалась, як могла – війну Лорак називала “ситуацією”, напад на Україну – “відбулося те, що сталося…”, а про себе розповідала, що вона “голуб світу” і не розуміється на політиці. Натомість зараз її кар’єра на підйомі – концерти, зйомки у різних шоу і досі вона поводиться так, ніби нічого не відбувається.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.