Що відомо про третю дружину Олександра Пономарьова: ховається від людей, але полюбилася навіть його дітям

Часи, коли Олександр Пономарьов активно виходив в люди разом зі своїми обранецями та розповідав про стосунки з ними далеко в минулому. Заради кого зірка став таємничим?

Колись Олександр Пономарьов та Олена Мозгова вважалися однією з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі. Тоді музикант хоч і не одружився на продюсерці, яка принципово не вірила в шлюб, але став батьком її дитині від попередніх стосунків.

Маленька Зоя знайшла в особі Пономарьова тата. Незабаром у молодих людей народилася донечка Женя. І здавалося, що все має бути в порядку, як Олена Миколаївна раптом закохалася в іншого чоловіка та розірвала стосунки з музикантом.

Розставання було болісним. Діти встали на сторону батька. Олена Мозгова наполягала на тому, що фізичної зради не було, але вона не бачила жодного сенсу перебувати у шлюбі з чоловіком, якого вже не кохає.

Вікторія Мартинюк розповіла про третю дружину Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Оленою Мозговою
Вікторія Мартинюк розповіла про третю дружину Олександра Пономарьова

Прийшовши до тями від розлучення, Олександр Пономарьов зустрівся з Вікторією Мартинюк. Шлюб тривав недовго, але йому народився єдиний син зірки Сашко. Ініціатором цього розлучення також стала жінка. Однак, Вікторія заявляла, що Пономарьов вельми негідно поводився в даному союзі. Зокрема, звучали звинувачення в зрадах.

І якби не Вікторія Мартинюк публіка б не дізналася, що виявляється в житті музиканта давно є кохана жінка, про яку він просто не розповідає широкому загалу.

Олександр Пономарьов засвітився з імовірною дружиною 

Так, вона мала необережність у своєму коментарі згадати про цивільну дружину свого колишнього, з якою у її сина складаються досить хороші стосунки. Вікторія розповіла, що вона наставляє свого спадкоємця ставитися з повагою до обраниці свого батька та вчить його вирішувати конфлікти з нею.

Пономарьов навідріз відмовляється розкривати особистість своєї коханої. Він уникає будь-яких питань про неї, не світиться з нею на вечірках, але дружина Володимира Остапчука засвітила його в компанії молодої блондинки, яка імовірно може бути його цивільною дружиною.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.